Ερυθρός Αστέρας: Κινείται για την απόκτηση του Ραντούλιτσα

Οι Πρωταθλητές Σερβίας σκοπεύουν να καταθέσουν πρόταση στον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, ο οποίος μένει ελεύθερος από την ομάδα του στη Νότια Κορέα

Ερυθρός Αστέρας: Κινείται για την απόκτηση του Ραντούλιτσα

Ο Ερυθρός Αστέρας ψάχνει κινήσεις που θα τον ισχυροποιήσουν, αφού η παρουσία της Παρτιζάν στην ερχόμενη EuroLeague δίνει ένα έξτρα κίνητρο.

Μετά τον Νέντοβιτς, στόχος του Ερυθρού Αστέρα είναι και ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα που έχει αποχωρήσει από τη Νότια Κορέα και τους Γκόγιανκ Όριονς και σκέφτεται την επιστροφή του στην Ευρώπη.

Παράλληλα βέβαια η ομάδα του Βελιγραδίου βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά και τη συμφωνία του Ντέγιαν Ράντονιτς με τον Παναθηναϊκό, με την «Telesport.rs» να αναφέρει πως ο διάδοχός του θα είναι ο Βλαντιμίρ Γιοβάνοβιτς.

Οι πρωταθλητές Σερβίας, που φαίνεται ότι βρίσκονται πολύ κοντά στην επισημοποίηση της επιστροφής του Νεμάνια Νέντοβιτς, στρέφονται προς την περίπτωση του πρώην προπονητή της Τσιμπόνα.

Ο Γιοβάνοβιτς απομακρύνθηκε από τον πάγκο της τον περασμένο Ιανουάριο μετά από σχεδόν έναν χρόνο, ενώ είναι ο προπονητής της Εθνικής ομάδας της Σερβίας κάτω των 20 ετών.