Τζόελ Μπολομπόι: Η εντυπωσιακή του εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό (vid)

Ο Τζόελ Μπολομπόι είναι ο νέος σέντερ του Ολυμπιακού, αλλά νωρίτερα με την ΤΣΣΚΑ είχε πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις κόντρα στους Πειραιώτες. 

Τζόελ Μπολομπόι: Η εντυπωσιακή του εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό (vid)

Ο Τζόελ Μπολομπόι είναι ο νέος σέντερ του Ολυμπιακού. Θα αποτελέσει τον παίκτη πίσω από τον Μουσταφά Φαλ. Με ύψος 2.07 και άνοιγμα χεριών στο 2.20, αποτελεί έναν παίκτη-φόβητρο μέσα στη ρακέτα. Εξαιρετικός αμυντικός, αθλητικός, με ικανότητα στο παιχνίδι πάνω από τη στεφάνη. Με έφεση στα ριμπάουντ, λειτουργικός στο πικ-εν-ρολ, στις αλλαγές στην άμυνα, αλλά σαφώς λιγότερο ταλαντούχος επιθετικά σε σύγκριση με τον Χασάν Μάρτιν.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας όμως είχε τους λόγους του να τον πάρει στην ομάδα του. Διαθέτει εμπειρία σε επίπεδο EuroLeague και παίζοντας στην ΤΣΣΚΑ γνωρίζει τι σημαίνει να παίζεις μπάσκετ σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό.

Ο Τζόελ Μπολομπόι έχει κάνει καλές εμφανίσεις κόντρα στον Ολυμπιακό. Στο ματς της Μόσχας με την ΤΣΣΚΑ, η οποία νίκησε (88-82) τους Πειραιώτες, μέτρησε 16 πόντους, με 6/8 δίποντα και 5 ριμπάουντ, σε 28 λεπτά συμμετοχής. Επίσης, και σε φιλικό προετοιμασίας μεταξύ των δύο ομάδων, τον Σεπτέμβρη του 2019, είχε εντυπωσιάσει με την παρουσία του στο παρκέ, σημειώνοντας 16 πόντους απέναντι στους ερυθρόλευκους.