Αντιπρόεδρος ΤΣΣΚΑ: «Θα λύσουμε τις εκκρεμότητες με τον Μπολομπόι στα δικαστήρια»

Ο Τζόελ Μπολομπόι και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας συνεχίζουν να έχουν διαφορές τις οποίες θα λύσουν στα δικαστήρια, όπως δήλωσε η αντιπρόεδρος των Ρώσων, Νατάλια Φουραέβα.

Αντιπρόεδρος ΤΣΣΚΑ: «Θα λύσουμε τις εκκρεμότητες με τον Μπολομπόι στα δικαστήρια»

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζόελ Μπολομπόι με τον 28χρονο σέντερ/φόργουορντ να υπογράφει μονοετές συμβόλαιο με τους νταμπλούχους Ελλάδος.

Εντούτοις οι εκκρεμότητές του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν έχουν διευθετηθεί, με τις δύο πλευρές να οδηγούνται ως τα δικαστήρια, όπως αναφέρει η αντιπρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, Νατάλια Φουραέβα, σε δηλώσεις της στα ρωσικά μέσα.

Ειδικότερα, ο Μπολομπόι είχε αρνηθεί να επιστρέψει στη Μόσχα μετά την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, με τον Βατούτιν να του απαντά από τότε πως οι διαφορές θα λυθούν δικαστικά, αφού η ΤΣΣΚΑ τον κατηγορούσε για αθέτηση συμβολαίου.

Οι δηλώσεις της Νατάλια Φουραέβα:

«Υπάρχουν κανονισμοί της FIBA, κάτω από τους οποίους δρουν όλες οι ομάδες. Αν κάποιος δεν έχει ενεργό συμβόλαιο με μία ομάδα, μπορεί να πάει όπου θέλει. Και η συνεργασία μας με τον Μπολομπόι έληξε το καλοκαίρι. Φυσικά, έχουμε εκκρεμότητες με τον παίκτη από πριν λήξει η συμφωνία μας και θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας στα δικαστήρια. Αλλά δεν μπορούσαμε να μπούμε εμπόδιο στην μετακίνησή του. Ο μόνος λόγος θα ήταν ένα ενεργό συμβόλαιο. Και αυτό δεν υπάρχει πλέον με εμάς».