Ρεάλ Μαδρίτης: Λύνει τη συνεργασία της με τον Λάσο!

Η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης ενημέρωσε τον Πάμπλο Λάσο πως δεν τον υπολογίζει για την επόμενη σεζόν και του πρότεινε να του καταβάλει τους μισθούς. Αρνήθηκε ο Βάσκος τεχνικός και αποχωρεί

Ρεάλ Μαδρίτης: Λύνει τη συνεργασία της με τον Λάσο!

Σε… διαζύγιο οδηγούνται Ρεάλ Μαδρίτης και Πάμπλο Λάσο σε μια εξέλιξη, η οποία ασφαλώς αποτελεί «βόμβα» για το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Marca», οι Μαδριλένοι ενημέρωσαν τον Βάσκο τεχνικό ότι την νέα σεζόν θα πορευτούν με τον Τσους Ματέο στον πάγκο λόγω του προβλήματος υγείας του Λάσο.

Ο σπουδαίος τεχνικός είχε συμβόλαιο μέχρι το 2023, ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν μετά το έμφραγμα που υπέστη κατά την διάρκεια των play off.

Την ίδια στιγμή ωστόσο ήταν κοινό μυστικό ότι οι σχέσεις των δύο πλευρών δεν βρίσκονταν στο καλύτερο σημείο τον τελευταίο καιρό.

Κι αυτό γιατί οι οι μεν Μαδριλένοι χρέωσαν στον Βάσκο τεχνικό τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα του Τομά Ερτέλ και κυρίως το γεγονός ότι δεν τον χρησιμοποίησε στον τελικό της EuroLeague μετά τον τραυματισμό του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος στον ημιτελικό.

Από την πλευρά του δε το περιβάλλον του Λάσο έχει εκνευριστεί από το πώς χειρίστηκε η Ρεάλ το θέμα του προβλήματος υγείας του, αφού το δημοσίευσε πριν ακόμα το μάθουν όλα τα μέλη της οικογένειάς του.

Η διοίκηση της Ρεάλ του πρότεινε να μείνει στο περιθώριο για τον επόμενο χρόνο, καθώς έχει ακόμα συμβόλαιο με την ομάδα και να του καταβάλλονται κανονικά τα χρήματα, κάτι που ωστόσο αρνήθηκε ο Βάσκος τεχνικός.

Έτσι οι δύο πλευρές οδηγήθηκαν στο… διαζύγιο με τη Ρεάλ να τον ενημερώνει πως δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν και τον άμεσο συνεργάτη του Τσους Ματέο να είναι ο επικρατέστερος να τον διαδεχθεί.