Πεναρόγια για Πίτερς: «Είναι παίκτης της Μπασκόνια»

Διαβάστε τι είπε ο τεχνικός της Μπασκόνια για τον Άλεκ Πίτερς και τα δημοσιεύματα που τον θέλουν κοντά στον Ολυμπιακό

Πεναρόγια για Πίτερς: «Είναι παίκτης της Μπασκόνια»

Στον Ολυμπιακό έχει μπει μπροστά ο μεταγραφικός σχεδιασμός και παρότι οι υποθέσεις Ντόρσεϊ και Βεζένκοφ παραμένουν «ανοιχτές», οι Πειραιώτες εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις.

Ανάμεσα σε αυτές είναι και το όνομα του Άλεκ Πίτερς που πέρσι αγωνίστηκε σε 12 παιχνίδια στην Euroleague και είχε μέσο όρο 9.8 πόντους, με 63.8% στα δίποντα, 39% στα τρίποντα και 81.8% στις βολές, όπως επίσης και 3.8 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ και σχεδόν ένα κλέψιμο (0.8) ανά ματς.

Για το μέλλον του Πίτερς πήρε θέση και ο προπονητής των Βάσκων, Ζοάν Πενιαρόγια, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως ο Αμερικανός φόργουορντ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μπασκόνια και πως μέχρι και σήμερα παραμένει στο δυναμικό της.

«Είναι ένας παίκτης με συμβόλαιο, σημαντικός και μου αρέσει, αλλά θα δούμε τι θα γίνει. Ξέρω ότι οι δημοσιογράφοι μιλάνε πολύ και επίσης πριν από δύο εβδομάδες ανέφεραν πως είχαμε υπογράψει τον Σμιτς ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Ξέρω ότι βιάζεστε να δείτε που θα υπογράψει ο καθένας και σε ποια ομάδα, αλλά νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή. Σήμερα ο Πίτερς είναι παίκτης της Μπασκόνια».