Η Φενέρμπαχτσε πήρε θέση για Χένρι

H Φενέρμπαχτσε δεν υπολογίζει τον Χένρι, η Ρεάλ ενδιαφέρεται "ζεστά" για να τον κάνει δικό της, με την τουρκική ομάδα να βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Η Φενέρμπαχτσε πήρε θέση για Χένρι

Ο Πιέιρα Χένρι δεν υπολογίζεται από τη Φενέρμπαχτσε. Η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται ζεστά να τον κάνει δικό της. Το πρόβλημα, όμως, είναι πως η Μπασκόνια έχει τα δικαιώματα του Πιέιρα Χένρι στην Ισπανία. Και είναι χρόνος σκληρός διαπραγματευτής. Φημολογείται πως η Ρεάλ θα προτείνει ανταλλαγή με τον Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος.

Η Φενέρμπαχτσε, όμως, πήρε θέση για το θέμα, εξηγώνοντας την κατάσταση που υπάρχει με τον παίκτη: «Ο Πιέρια Χένρι, ο οποίος είναι ήταν μέλος της ομάδας μας για τη σεζόν 2021-22 και έχει σημαντικό μερίδιο στο πρωτάθλημα, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το opt-out στο συμβόλαιό του, που ισχύει μόνο για το NBA.

Εάν ο αθλητής μας αποφασίσει να επιστρέψει στην Ευρώπη, τα δικαιώματά του θα ανήκουν στη Φενερμπαχτσέ. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πιέρια Χένρι για τη συνεισφορά του στην οικογένεια της Φενερμπαχτσέ και να του ευχηθούμε επιτυχία στη νέα του καριέρα.

Αθλητικός Όμιλος Φενερμπαχτσέ».

Αυτή τη σεζόν με τη Φενέρμπαχτσε οι αριθμοί του στην Ευρωλίγκα ήταν ελαφρώς μειωμένοι, καθώς μέτρησε 7,9 πόντους, 3,4 ριμπάουντ, 4,2 ασίστ, 1,8 κλεψίματα και PIR 9,6».