«Στο τελικό στάδιο οι συζητήσεις του Ολυμπιακού με τον Ντόρσεϊ»

Οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ φέρονται να βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο.

«Στο τελικό στάδιο οι συζητήσεις του Ολυμπιακού με τον Ντόρσεϊ»

Το συμβόλαιο του Τάιλερ Ντόρσεϊ με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται με τους πρωταθλητές Ελλάδας να θέλουν να τον κρατήσουν στην ομάδα. Οι δύο πλευρές φέρνται να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις αυτό το διάστημα προκειμένου να τελειώσει το θέμα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον θέλει και στην ομάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται οι Πειραιώτες. Ο Ολυμπιακός έχει προσεγγίσει την πλευρά του παίκτη και σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Ματέο Αντριάνι έχει γίνει ήδη η πρώτη κρούση.

Συγκεκριμένα με όσα μετέδωσε ο Ολυμπιακός έχει προτείνει στον Ντόρσεϊ συμβόλαιο για 1+1 χρόνια με τις ετήσιες απολαβές να αγγίζουν το 1,1 εκατ. δολάρια. Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος οι δύο πλευρές είναι σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις.

«Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του Τάιλερ Ντόρσεϊ και του Ολυμπιακού βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο. Ο ελληνικός σύλλογος πρόσφερε συμβόλαιο 1+1 έτους με αποδοχές περίπου 1.1 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο. Όταν τακτοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, θα είναι έτοιμος να παραμείνει στον Πειραιά», έγραψε ο Ιταλός δημοσιογράφος.