Αταμάν: "Θέλουμε να γίνει η Εφές από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη"

Η Αναντολού Εφές έχει ενισχύσει με εντυπωσιακό τρόπο το ρόστερ της και ο Εργκίν Αταμάν τόνισε πως θέλει η ομάδα του να γίνει μία από τις καλύτερες της Ευρώπης. 

Αταμάν: "Θέλουμε να γίνει η Εφές από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη"

H Αναντολού Εφές βρέθηκε πέρσι στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης στην EuroLeague και φέτος δείχνει αποφασισμένη, τουλάχιστον, να επιστρέψει στα playoffs της διοργάνωσης. H τουρκική ομάδα έχει ενισχύσει εντυπωσιακά το ρόστερ της, έχοντας αποκτήσει τους Σέιν Λάρκιν, Ροντρίγκ Μπομπουά, Αντριέν Μοερμάν, Βασίλιε Μίτσιτς, Τζέιμς Άντερσον και Τίμπορ Πλάις.

Ο προπονητής της ομάδας, Εργκίν Αταμάν, τόνισε πως θέλει η Εφές να γίνει μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης: "Πρέπει να εμφανιστούμε καλύτεροι από ότι πέρυσι και για αυτό τον λόγο προχωρήσαμε σε σημαντικές μεταγραφές" δήλωσε αρχικά ο Τούρκος τεχνικός, για να συμπληρώσει: "Η Αναντολού Εφές δεν γίνεται να μην είναι πετυχημένη παντού. Θέλουμε να αναστήσουμε την ομάδα φέτος και πιστεύουμε πολύ σε αυτό.

Θέλουμε να γίνουμε μία από τις καλύτερες ομάδες της EuroLeague. Πιστεύουμε στην ομάδα. Θα παλέχω με την ομάδα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ελπίζω να τα καταφέρουμε".