Αταμάν: «Αν δεν ήταν ο κόσμος του Ολυμπιακού θα παίζαμε σε άδειο γήπεδο»

Ο προπονητής της Εφές Αναντολού Εργκίν Αταμάν… έβγαλε το καπέλο του στους φίλους του Ολυμπιακού για την παρουσία τους στο Βελιγράδι, ενώ μίλησε και για την πορεία της ομάδας του ως την κορυφή της Ευρώπης

Αταμάν: «Αν δεν ήταν ο κόσμος του Ολυμπιακού θα παίζαμε σε άδειο γήπεδο»

Η Εφές Αναντολού κατέκτησε το ευρωπαϊκό, αλλά Εργκίν Αταμάν δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Ο Τούρκος προπονητής θεωρεί πως οι πάνω από 12 χιλιάδες φίλοι των «ερυθρόλευκων»… έσωσαν το Final four.

«Ένα ευχαριστώ στους φίλους του Ολυμπιακού. Ξέρω πως πριν δύο μέρες στενοχωρήθηκαν, όμως έκαναν με την παρουσία τους τη διοργάνωση φανταστική. Αν οι φίλοι του Ολυμπιακού δεν ήταν εδώ, θα παίζαμε σε άδειο γήπεδο. Εκείνοι έκαναν την ατμόσφαιρα καταπληκτική.

Στο ξενοδοχείο όλοι οι Έλληνες έρχονταν και βγάζαμε φωτογραφίες. Οι Έλληνες και Τούρκοι είμαστε γείτονες, είμαστε φίλοι», πρόσθεσε ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης.

Τέλος, αναφέρθηκε στην πίστη που είχε για το back-to-back. «Όλοι έλεγαν ότι είναι αδύνατο. Είναι πολύ δύσκολο να καταφέρει κάτι τέτοιο μια ομάδα.

Στην αρχή της σεζόν το καταλάβαινα κι εγώ πως κάτι δεν πήγαινε καλά, κάτι δεν λειτουργούσε όπως πριν. Στο δεύτερο μέρος της σεζόν όμως, που είναι και το πιο σημαντικό, βελτιωθήκαμε, παίξαμε με πάθος, ανακτήσαμε την αυτοπεποίθησή μας και έτσι έκανα την πρόβλεψη πως θα πάρουμε ξανά τον τίτλο», ανέφερε.