Ρεάλ Μαδρίτης - Εφές 57-58: Το δραματικό φινάλε του αγώνα και τα πανηγύρια! (vids)

Δείτε σε βίντεο τα τελευταία δραματικά δευτερόλεπτα του τελικού της Euroleague, κατά τα οποία ο κόουτς της Ρεάλ, Πάμπλο Λάσο, επέλεξε να μην κάνει φάουλ, με αποτέλεσμα να τελειώσει ο χρόνος με την μπάλα διεκδικούμενη και την Εφές να κάνει το back to back για πρώτη φορά μετά τον Ολυμπιακό το 2013!

Ρεάλ Μαδρίτης - Εφές 57-58: Το δραματικό φινάλε του αγώνα και τα πανηγύρια! (vids)

Απίστευτο φινάλε επεφύλασσε για τους φίλους του μπάσκετ ο φετινός τελικός της Euroleague στη «Stark Arena» του Βελιγραδίου ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Αναντολού Εφές.

Η τουρκική ομάδα ήταν μπροστά στο σκορ με 58-57 και την μπάλα στα χέρια της για την τελευταία επίθεση, με τη διαφορά στα δύο χρονόμετρα να είναι μόλις 3 δευτερόλεπτα.

Ο τεχνικός των Μαδριλένων, Πάμπλο Λάσο, επέλεξε ακατανόητα να μην κάνει φάουλ αφήνοντας τον Σέιν Λάρκιν να εξαντλήσει σχεδόν τον χρόνο της επίθεσης της Εφές, σουτάροντας τρίποντο περίπου 4 δεύτερα πριν από το τέλος.

Ο Λάρκιν αστόχησε μεν, ωστόσο οι Τίμπορ Πλάις (MVP του τελικού) και Kρις Σίνγκλετον διεκδίκησαν το ριμπάουντ όσο χρειαζόταν προκειμένου ο χρόνος να τελειώσει και η Εφές να γίνει η πρώτη ομάδα που κάνει το back to back μετά το 2013, όταν το είχε πετύχει ο Ολυμπιακός!

Δείτε τα έξαλλα πανηγύρια των παικτών της Εφές μετά το τέλος: