Κάτι τέτοιες στιγμές μένουν στην Ιστορία!

Αδιάφορος ο μικρός τελικός της Ευρωλίγκας, αλλά θα μείνει στη μνήμη μας για τον Γιώργο Πρίντεζη και τη βαθιά υπόκλιση του κόσμου προς τον μεγάλο αρχηγό του Ολυμπιακού

Κάτι τέτοιες στιγμές μένουν στην Ιστορία!

Ο Ολυμπιακός λοιπόν τερμάτισε τέταρτος στο φετινό φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας. Μπορεί να μην πήρε νίκη στο Βελιγράδι, αλλά για τον κόσμο του είναι νικητής! Η αποθέωση ξανά των «ερυθρολεύκων» από τον ανυπέρβλητο κόσμο του Ολυμπιακού που έκανε το Βελιγράδι ...Πειραιά, μαρτυρά του λόγου το αληθές.

Οι παίκτες του Μπαρτζώκα ξεπέρασαν τους εαυτούς τους στη φετινή Ευρωλίγκα, έκαναν απανωτές υπερβάσεις και έφτασαν μέχρι το φάιναλ φορ, που για να είμαστε ειλικρινείς, ελάχιστοι το περίμεναν στο ξεκίνημα της σεζόν. Η κατάκτηση της Ευρωλίγκας θα ήταν σίγουρα το …κερασάκι στην τούρτα, θα ήμασταν ψεύτες εάν λέγαμε πως δεν το θέλαμε, όμως για ένα σουτ έσβησε το όνειρο. Και για αυτό που θα γράψουμε τώρα, είμαστε σίγουροι, εάν έφτανε ο Ολυμπιακός στον τελικό, θα το έπαιρνε. Δεν υπήρχε περίπτωση να το έχανε. Αλλά αυτό ποτέ δεν θα το μάθουμε.

Για το παιχνίδι δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Δεν έχουν νόημα οι μικροί τελικοί, καλό θα ήταν να καταργηθούν κάποια στιγμή. Παρόλα αυτά ο κόσμος του Ολυμπιακού ήταν ξανά εκεί, στο πλευρό της ομάδας, και έδωσε ατμόσφαιρα τελικού! Μόνο ο κόσμος του Ολυμπιακού θα μπορούσε να το κάνει αυτό!

Οι Πειραιώτες ήθελαν να κερδίσουν, δεν τα κατάφεραν όμως. Η Μπαρτσελόνα παρά την απογοήτευσή της, για τον χαμένο ημιτελικό με τη Ρεάλ, ήταν λίγο καλύτερη και πήρε τη νίκη γοήτρου.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι πάντως, θα μείνει στην ιστορία, όχι για το αποτέλεσμα αλλά για τον Γιώργο Πρίντεζη. Ο μεγάλος αρχηγός του Ολυμπιακού, έδωσε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την τελευταία του ευρωπαϊκή παράσταση και όλο το γήπεδο σηκώθηκε στο πόδι στο τέλος για να του πει ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Τα δάκρυά του είναι μια εικόνα που θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη μας!

Γιώργο, σε ευχαριστούμε. Για όλα!