Γιασικεβίτσιους: «Έδειξε τη στήριξη του ο κόσμος του Ολυμπιακού»

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στάθηκε στην παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού στο Final 4 του Βελιγραδίου.

Γιασικεβίτσιους: «Έδειξε τη στήριξη του ο κόσμος του Ολυμπιακού»

Στην τρίτη θέση της Euroleague τερμάτισε η Μπαρτσελόνα που νίκησε στον μικρό τελικό τον Ολυμπιακό με 84-74. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε και στη στήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού προς την ομάδα του.

Αναλυτικά η δήλωση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους:

«Αρχικώς, συγχαρητήρια στους παίκτες και τους οπαδούς μας. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που ήλθαν στο Βελιγράδι, που έκαναν αυτό το ταξίδι για να μας στηρίξουν. Όλοι κατανοούν τα συναισθήματά μας αυτή την στιγμή για αυτό το Final 4. Σίγουρα δεν είναι το πιο ευχάριστο πράγμα να παίζεις σε αυτό το παιχνίδι. Υπάρχει το αίσθημα της στεναχώριας όταν παίζεις στον μικρό τελικό. Σε κάθε περίπτωση, οι παίκτες μας έδειξαν επαγγελματισμό. Έδειξαν σοβαρότητα και τα πήγαν καλά.

Ήταν σημαντικό να βγούμε στο γήπεδο και να κάνουμε τη δουλειά μας. Προφανώς, το συναίσθημα είναι ακόμα κακό... Ήταν σημαντικό ότι ο Κόρι Χίγκινς έπαιξε αρκετή ώρα. Ελπίζω να βρει ρυθμό και να γίνει ο Χίγκινς που ξέρουμε. Συγχαρητήρια επίσης στον Ολυμπιακό, οι οπαδοί του δημιούργησαν απίστευτη ατμόσφαιρα σε αυτό το Final 4. Δείχνει τη στήριξή τους. Είναι κάτι όμορφο που πρέπει να αναφέρουμε. Κάτι πολύ όμορφο».