Μπαρτζώκας: «Έχουμε καλό πυρήνα παικτών για του χρόνου»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στο Final-Four, αλλά και στη νέα σεζόν του Ολυμπιακού - Το σχόλιό του για τον Γιώργο Πρίντεζη.

Μπαρτζώκας: «Έχουμε καλό πυρήνα παικτών για του χρόνου»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε τα εξής στη συνέντευξη Τύπου: «Προφανώς ήταν ένα παιχνίδι που δεν έδινε τίποτα. Παίξαμε για την περηφάνια μας. Ήταν ένα καλό παιχνίδι, για μικρός τελικός. Θα ήθελα να να σταθώ σε 2 πράγματα, πόσο ευγνώμων νιώθω για τον κόσμο και την στήριξή του ακόμα και σήμερα, που μας στήριξε σε παιχνίδι χωρίς ενδιαφέρον. Το άλλο είναι ο Γιώργος Πρίντεζης ένιωσε την ευλογία να τον εκτιμάει ο κόσμος με αυτόν τον τρόπο στο πιθανότατα τελευταίο παιχνίδι του στην Ευρωλίγκα. Για εμάς είναι σημαντικό να τελειώσουμε την σεζόν σωστά στο πρωτάθλημα. Θέλαμε κάτι παραπάνω στo Φάιναλ-Φορ, αλλά δεν παραπονιόμαστε για αυτό που έχουμε πετύχει».

Για την αστοχία στα τρίποντα: «Τα αποδίδω καθαρά στην απειρία που είχαμε. Κάποιοι παίκτες ένιωσαν μεγαλύτερο βάρος απ αυτό που έπρεπε. Δεν σουτάραμε καλά και πάντα είναι σημαντικό το ποσοστό στο τρίποντο. Έχουμε πολλούς καλούς σουτέρ. Δεν με προβληματίζει για τη συνέχεια της σεζόν».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Είναι δύσκολο να το περιγράφουμε με λόγια. όχι μόνο από αγωνιστικής πλευράς ,που παίζει καλά και κερδίζει. Υπάρχει εκτίμηση από τον κόσμο. Δείχνει τη συνοχή και συνεκτικότητα υπάρχει. Υπάρχει πάθος, έλλειψη εγωισμού και δείχνουν ότι απολαμβάνουν να παίζουν για την φανέλα. Βλέπει ενθάρρυνση του ενός στον άλλο, ο Πρίντεζης ήταν βοηθητικός. Ο κόσμος έχει ένστικτο και το καταλαβαίνει».

Για τη νέα σεζόν: «Έχουμε έναν καλό πυρήνα παικτών για τη νέα σεζόν. Ο Γιώργος είναι 37 ετών, όμως έχουμε καλό πυρήνα παικτών. Οι προσθήκες θα είναι 2-3 παίκτες. Θα σταθούμε στον υπάρχον κορμό που έχουμε».