Ο δακρυσμένος Πρίντεζης και η απάντηση για το μέλλον του (vid)

Ο Γιώργος Πρίντεζης αποθεώθηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού, δάκρυσε στην Stark Arena, ενώ μίλησε για το μέλλον το δικό του και της ομάδας του Πειραιά.

Ο δακρυσμένος Πρίντεζης και η απάντηση για το μέλλον του (vid)

Ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του μικρού τελικού ανάμεσα σε Ολυμπιακού και Μπαρτσελόνα. Γνώρισε πρωτοφανή αποθέωση από τον κόσμο της ομάδας του Πειραιά, ο ίδιος δάκρυσε, ενώ στις δηλώσεις του δεν αποκάλυψε τις προθέσεις του για το μέλλον του.

Αναλυτικά ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε:

Για τη φετινή χρονιά: Ήταν μαγική χρονιά. Ο κόσμος είχε την περηφάνια γιατί ήξερε ότι τα δώσαμε όλα. Η ομάδα απαρτίζεται από εξαιρετικά παιδιά και ο καθένας έχει το ρόλο του και ξέρει τι πρέπει να κάνει. Αυτό είναι το σημαντικό.

Για το μέλλον του και τα συνθήματα που ακούστηκαν: Η αγάπη είναι αμοιβαία και ας περιμένουμε ένα 20μερο για να δούμε τι θα γίνει. Έχω τους λόγους μου που δεν θέλω να μιλάω για τα προσωπικά μου.

Για την παρακαταθήκη που αφήνει ο ίδιος: Η ομάδα απάντα θα υπάρχει. Εγώ ήμουν ένα μέλος της, κακό, μέτριο, καλό. Αυτό που ήθελα ήταν να βοηθάω την ομάδα και θα συνεχίσει να υπάρχει και θα είναι στην κορυφή γιατί έχει δύο προέδρους που την αγαπάνε.

Για την υποστήριξη του κόσμου: Ο κόσμος εισέπραξε όλη την προσπάθεια που κάναμε. Πέρσι που αποκλειστήκαμε από τους "8" είπαμε πάμε να γίνουμε καλύτεροι. Φέτος βρεθήκαμε στους 4 και είμαστε στεναχωρημένοι. Αυτός είναι ο αθλητισμός. Πρέπει να είμαστε περήφανοι που είμαστε εδώ και φέραμε τον Ολυμπιακό στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.