Αποθέωση Πρίντεζη από τον κόσμο του Ολυμπιακού

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού αποθέωσαν γι' ακόμα μία φορά τον Γιώργο Πρίντεζη για τον οποίο είναι πολύ πιθανό το ματς με τη Μπαρτσελόνα να είναι το τελευταίο του ευρωπαϊκό.

Αποθέωση Πρίντεζη από τον κόσμο του Ολυμπιακού

Το πιθανότερο σενάριο είναι πως το αποψινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα για τον μικρό τελικό της Euroleague θα είναι και το τελευταίο του ευρωπαϊκό με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο αρχηγός των Πειραιωτών αναμένεται να βάλει τέλος στην τεράστια καριέρα του, αλλά ακόμα δεν έχει ανακοινώσει κάτι επίσημα. Έχει δηλώσει πρόσφατα πως έχει πάρει την απόφαση του για το μέλλον του αλλά είναι κάτι που θα το ανακοινώσει την κατάλληλη στιγμή.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού που έχει κατακλύσει τη Stark Arena και στον μικρό τελικό αποθέωσε γι' ακόμα μία φορά τον Γιώργο Πρίντεζη. Είναι ξεχωριστό το δέσιμο που έχουν οι οπαδοί των Πειραιωτών με τον αρχηγό της ομάδας. Είναι ένας άνθρωπος που έχει μεγαλώσει μέσα στον σύλλογο και ποτέ δεν έκρυψε ότι ήταν οπαδός του.

Έτσι από την "ερυθρόλευκη" κερκίδα ακούστηκε το σύνθημα: "Γιώργο, ψυχάρα, Ολυμπιακάρα". Ο κόσμος των Πειραιωτών λατρεύει τον Πρίντεζη και αυτό που περιμένουν άπαντες είναι την ανακοίνωση της απόφασης του.