Λάσο: «Εκτός τελικού ο Ουίλιαμς Γκος, πιθανή η παρουσία Ερτέλ»!

Ο Πάμπλο Λάσο κατά την συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού του Final Four της Euroleague, στο Βελιγράδι, ξεκαθάρισε ότι ο τραυματίας κατά τον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα Ουίλιαμς - Γκος είναι νοκ άουτ, αλλά υπάρχει το ενδεχόμενο ν' αγωνιστεί ο Ερτέλ.

Λάσο: «Εκτός τελικού ο Ουίλιαμς Γκος, πιθανή η παρουσία Ερτέλ»!

Στο ιατρικό δελτίο της Ρεάλ Μαδρίτης περιστράφηκε αρκετά η συνέντευξη Τύπου του Πάμπλο Λάσο, ενόψει του Σαββατιάτικου (21/05, 22.00) τελικού της Εuroleague στο Βελιγράδι.

Ο προπονητής των «μερένγκες» άφησε μια πιθανότητα να μπορέσει να έχει στη διάθεσή του τον Ερτέλ, κόντρα στην Εφές Αναντολού, αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν υπολογίζεται ο Νάιτζελ Γουίλιαμς - Γκος που τραυματίστηκε στο ξεκίνημα του ημιτελικού με την Μπαρτσελόνα.

«Μεγάλο ματς. Είναι ο τελικός, είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Περιμένω ένα σπουδαίο ματς», ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο για την αναμέτρηση με τη πρωταθλήτρια Ευρώπης και συνέχισε μιλώντας για τον Ουίλιαμς - Γκος:

«Το να χάνεις τον Νάιτζελ τόσο νωρίς στο ματς είναι δύσκολο. Δεν άλλαξε τόσο πολύ το πλάνο μας, γιατί κάποιοι άλλοι βγήκαν μπροστά και κάλυψαν το κενό του. Είναι σίγουρα εκτός μάχης για αύριο, θα δούμε στην Μαδρίτη πόσο μεγάλη είναι η ζημιά. Δεν υπάρχουν μυστικά για τον Εργκίν!».

Σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετώπισε μέσα στη σεζόν και την αμφισβήτηση που είχε ανέφερε:

«Ποτέ δεν είχα αμφιβολίες. Όλοι είχαμε προβλήματα. Η ζωή δεν είναι εύκολη. Θα ήθελα να είναι! Θα ήθελα να εξελιχθούν όλα όπως το υπολογίζω. Όλα αλλάζουν όμως. Τώρα είμαι καλά, είμαι εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν σκέφτομαι το παρελθόν. Είχαμε προβλήματα, προφανώς. Ποια ομάδα δεν έχει προβλήματα; Πώς γίνεται να μην έχεις προβλήματα με τόσα ματς, τόσους τραυματισμούς; Είναι η πραγματικότητα».