Μίσιτς: «Περίμενα να μου γίνει φάουλ, είχα κατά νου το τι έγινε με τον Σλούκα στο ΣΕΦ»

Ο Bασίλιε Μίσιτς στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού του Final Four του Βελιγραδίου παραδέχθηκε ότι στην φάση που έκρινε τον ημιτελικό, με το τρίποντο του, περίμενε να του γίνει φάουλ κι ότι είχε κατά νου το τι συνέβη στο Σ.Ε.Φ στην κανονική διάρκεια της Euroleague με το σουτ του Σλούκα στο φινάλε

Μίσιτς: «Περίμενα να μου γίνει φάουλ, είχα κατά νου το τι έγινε με τον Σλούκα στο ΣΕΦ»

Δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για το τι συνέβη στα τελευταία δευτερόλεπτα του ημιτελικού της Εuroleague κόντρα στον Ολυμπιακό ο... κριτής της αναμέτρησης Βασίλιε Μίσιτς, που έστειλε την Αναντολού Εφές στον τελικό της Euroleague προκειμένου να υπερασπιστεί τα περσινά της «σκήπτρα».

Ο Σέρβος γκαρντ παραδέχθηκε ότι περίμενε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα του κάνουν φάουλ στην τελευταία φάση του ημιτελικού αλλά κι ότι είχε κατά νου το τι συνέβη στο Σ.Ε.Φ στην κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκας όταν ο ίδιος είχε χάσει το σουτ της νίκης για ν' ακολουθήσει το νικητήριο καλάθι του Σλούκα στην εκπνοή...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίτσιτς:

«Μοναδική η εμπειρία από αυτό το Final-4. Είχαμε περίεργη εκκίνηση μέσα στη σεζόν. Ξυπνήσαμε την κατάλληλη στιγμή. Όταν χάνεις τόσα πολλά εκτός έδρας ματς, έχεις πρόβλημα. Από την αρχή έλεγα πως κάθε μέλος της ομάδας, έχει τις ευθύνες του. Έλεγα πως πρέπει να ανεβάσουμε ρυθμό και τα αποτελέσματα θα έρθουν. Τόσο η Ρεάλ όσο και εμείς έχουμε τη νοοτροπία νικητή. Είμαι χαρούμενος που εκπροσωπώ το σερβικό μπάσκετ σε αυτή τη πόλη. Θεωρώ ως Σέρβοι έχουμε αυτό το μπάσκετ τη νοοτροπία του νικητή και για αυτό το είπα. Συνήθισα από μικρός να παίρνω την ευθύνη πάνω μου. Έβλεπα τους μεγαλύτερους όταν ήμουν μικρός να παίρνουν τις ευθύνες και ήθελα και εγώ να ξεκινήσω να τις παίρνω».

Αναφορικά με το νικητήριο τρίποντο κόντρα στον Ολυμπιακό σημείωσε: «Περίμενα να μου κάνουν φάουλ γιατί νωρίτερα είχαμε χάσει βολές (σ. κι εκείνος κι ο Λάρκιν). Όταν είδα πως δεν θα μου έκαναν φάουλ στην τελευταία κατοχή, είχα στο μυαλό μου να μιμηθώ το buzzer beater που έβαλε εναντίον μας ο Σλούκας και να επιτεθώ στο τελευταίο δευτερόλεπτο».

Τέλος είπε για τον τραυματισμό του: «Χτύπησα στη δεύτερη περίοδο. Όμως έπαιξα μέχρι το τέλος. Βρήκα τρόπο να συνεισφέρω και κερδίσαμε. Θα δούμε και σήμερα, αλλά δεν πιστεύω πως είναι κάτι σοβαρό».