Μπαρτζώκας: «Αφήνω τους δικαστές του πληκτρολογίου να λένε ό,τι θέλουν»

O Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε με περισσότερο καθαρό μυαλό για τον τρόπο που ο Ολυμπιακός λειτούργησε στην τελευταία φάση που έκρινε το ματς.

Μπαρτζώκας: «Αφήνω τους δικαστές του πληκτρολογίου να λένε ό,τι θέλουν»

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στο γήπεδο για να ξεκινήσει την προετοιμασία του για τον μικρό τελικό κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ρωτήθηκε αρκετές φορές για την τελευταία φάση. Έπρεπε να κάνουν φάουλ οι Πειραιώτες ή να έπαιζαν άμυνα; Διάλεξαν το δεύτερο, με τον Βασίλιε Μίτσιτς να ευστοχεί στο νικητήριο τρίποντο.

Ο κορυφαίος προπονητής της EuroLeague για τη σεζόν 2021-2022, σχολίασε τα εξής: «Θα μπορούσαμε νωρίτερα να γυρίσουμε το ματς υπέρ μας και το παιχνίδι να μη πήγαινε στο τέλος έτσι όπως κρίθηκε. Δυστυχώς σπαταλήσαμε αρκετές κατοχές. Είχαμε νευρικότητα στην τελευταία περίοδο.

Θα αφήσω τους τους προπονητές του πληκτρολογίου και τους δικαστές να πουν τι θα προτιμούσαν να κάνουν. Ο καθένας έχει την άποψή του. Μετά το αποτέλεσμα ο καθένας έχει τη γνώμη του για το πως θα μπορούσαν να κυλούσαν τα πράγματα στο ματς.

Παλέψαμε, είχαμε την ευκαιρία να περάσουμε μπροστά στο σκορ. Βγάλαμε δύο ανοιχτά και ελεύθερα τρίποντα, αλλά τα χάσαμε. Είχαμε και δύο αιφνιδιασμούς που δεν αξιοποιήσαμε. Χάσαμε βολές. Αυτές οι λεπτομέρειες κοστίζουν. Σε αυτά τα ματς έχεις ανάγκη τα μεγάλα σουτ, αλλά δεν τα βρήκαμε. Αν κάναμε φάουλ στον Μίτσιτς και έβαζε τις βολές, θα λέγαμε γιατί δεν πήγαμε να παίξουμε καθαρή άμυνα. Εκ του αποτελέσματος όλοι έχουν δίκιο».