Ντόρσεϊ: «Σαν να παίζαμε εντός έδρας»

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μίλησε για την ήττα του Ολυμπιακού από την Εφές και στάθηκε στη συμπαράσταση του κόσμου.

Ντόρσεϊ: «Σαν να παίζαμε εντός έδρας»

Μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Εφές ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στάθηκε στη "μάχη" που έγινε ανάμεσα στις δύο ομάδες τονίζοντας πως ένα τεράστιο σουτ του Μίτσιτς έκρινε την αναμέτρηση. Ακόμη αναφέρθηκε και στη θερμή συμπαράσταση των οπαδών του Ολυμπιακού που δημιούργησαν "καυτή" ατμόσφαιρα στην Stark Arena.

«Τι μπορεί να πει κανείς μετά από ένα τέτοιο ματς; Ο Μίτσιτς ήταν απίθανος. Έβαλε ένα μεγάλο σουτ. Παίξαμε καταπληκτική άμυνα. Ήταν ένα πολύ δύσκολο σουτ, αλλά βρήκε διάνα. Το παιχνίδι θα μπορούσε να πάει στην παράταση, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ. Έγινε ένας μεγάλος αγώνας στο γήπεδο και ήταν μια σκληρή ήττα για εμάς. Ήταν ένα ματς όπου και οι δύο ομάδες βρήκαν ρυθμό. Στην αρχή πήραμε το προβάδισμα, ανταποκρίθηκαν, μετά επιστρέψαμε ξανά. Πολλά μπορούν να συμβούν σε τέσσερα δεκάλεπτα. Άλλωστε ήταν ένα ματς που καθορίστηκε από ένα σουτ. Τι μπορεί να ειπωθεί;»

Όσον αφορά στη συμπαράσταση του κόσμου του Ολυμπιακού είπε: «Η στήριξη των φιλάθλων του Ολυμπιακού σε όλη τη σεζόν ήταν μεγάλη. Ήταν σαν εντός έδρας παιχνίδι για εμάς. Ήταν πολύ οδυνηρό να μην μπορώ να τα ξεπληρώσω».