Μώραλης: «Χάρηκα πολύ όταν άκουσα τη δήλωση του Μπαρτζώκα για τον Πειραιά»

Στο πλευρό του Ολυμπιακού στο Final Four της EuroLeague βρίσκεται κι ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης ο οποίος αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης (19/5) για το Βελιγράδι

Μώραλης: «Χάρηκα πολύ όταν άκουσα τη δήλωση του Μπαρτζώκα για τον Πειραιά»

Ο Γιάννης Μώραλης πριν αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Σερβίας, μίλησε στο μαγκαζίνο του Καναλιού Ένα 90,4 και μεταξύ των άλλων εξέφρασε τη χαρά του για τη δήλωση του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν για την ιστορία τους, τη φανέλα τους και τον Πειραιά!

«Την άκουσα τη δήλωση του Γιώργου Μπαρτζώκα και χάρηκα πολύ. Ανεξαρτήτως του βεληνεκούς του Ολυμπιακού, που έχει ξεπεράσει τα όρια της Ελλάδας καθώς έχουμε φιλάθλους σε όλο τον κόσμο, υπάρχει μία εντοπιότητα. Ο Ολυμπιακός ιδρύθηκε, ανδρώθηκε κι έδρα του είναι ο Πειραιάς. ΄Άρα, είναι ευχάριστο να το ακούμε αυτό και χάρηκα πολύ όταν άκουσα τη δήλωση του Γιώργου Μπαρτζώκα, που είναι ένας άξιος προπονητής, ο οποίος υπογράμμισε πως, θα παίξουμε για τη φανέλα μας, την ιστορία μας και τον Πειραιά» ανέφερε ο κ. Μώραλης που επίσης είπε:

Για την παρουσία του στο Final Four της Euroleague: «Το κλίμα είναι καλό και αισιόδοξο. Είναι και επιθυμία μου αλλά και υποχρέωσή μου να είμαι κοντά σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια του Ολυμπιακού να κατακτήσει για ακόμη μία φορά την Euroleague. Ως δήμαρχος του Πειραιά πρέπει να δίνω το παρών σε αυτές τις μεγάλες στιγμές».

Για την παρουσία των φιλάθλων του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι: «Είναι πολλοί οι φίλαθλοι οι οποίοι αναχωρούν αυτή την ώρα για το Βελιγράδι, που είναι κοντινός προορισμός, ενώ είναι γνωστές οι σχέσεις τους με τους φίλους του Ερυθρού Αστέρα. Τα περισσότερα εισιτήρια του φάιναλ 4 έχουν καταλήξει σε ερυθρόλευκα χέρια κι απόψε θα είμαστε πλειοψηφία στο κλειστό του Βελιγραδίου. Σ’ αυτά τα παιχνίδια, που οι ομάδες είναι σχεδόν ισοδύναμες, η υποστήριξη του κόσμου παίζει σημαντικό ρόλο. Σημασία έχει να το χαρεί η ομάδα μας, να το χαρούμε κι εμείς και να επιστρέψουμε χαρούμενοι μαζί με το τρόπαιο».

Ακούστε εδώ όσα είπε ο Γιάννης Μώραλης