Παπανικολάου: «Η αμυντική προσήλωση μας δίνει ψυχολογία»

ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ: Ο Κώστας Παπανικολάου τόνισε πως αυτό που δίνει ψυχολογία στον Ολυμπιακό είναι η αμυντική προσήλωση ενώ τον βοηθάει να βρίσκει ρυθμό και στην επίθεση.

Παπανικολάου: «Η αμυντική προσήλωση μας δίνει ψυχολογία»

Ο Κώστας Παπανικολάου ενόψει του ημιτελικού του Final Four με την Αναντολού Εφές μίλησε για το δυνατό σημείο του Ολυμπιακού αλλά και το πως θα ανιτμετωπίσουν τα δυνατά χαρτιά της τουρκικής ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πώς θα περιορίσουν οι «ερυθρόλευκοι» τα... όπλα της Εφές:

«Γίνεται λόγος για τον Μίσιτς και τον Λάρκιν. Είναι λογικό, είναι πολύ ταλαντούχοι. Αλλά μιλάμε για τους πρωταθλητές Ευρώπης, όλοι χρειάζονται προσοχή. Σε τέτοια ματς δεν μπορείς να αφήσεις κάποιον εκτός εξίσωσης. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος για 40'».

Για τα ατού του Ολυμπιακού:

«Είναι αυτά που μας καθοδήγησαν όλη τη χρονιά. Η αμυντική προσήλωση μας δίνει ψυχολογία και καλές επιθέσεις. Όταν νιώθεις δυνατός στην μία πλευρά, αυτό φαίνεται και στην άλλη. Για εμάς η δυνατή πλευρά είναι η άμυνα. Αυτό είναι το κλειδί».

Για την προσήλωση των Πειραιωτών:

«Το έχουν πει όλοι. Είναι μια γιορτή και χαιρόμαστε που είμαστε εδώ. Το θέλαμε, το πετύχαμε. Σίγουρα υπάρχει ο στόχος και η προσήλωση. Αν απολαμβάνεις τη δουλειά σου μπορείς να βρεις όμορφα πράγματα».