Ολυμπιακός: Κόκκινη απόβαση στο Βελιγράδι - Πάνω από 10.000 στο γήπεδο!

Από τον Ολυμπιακό ξέρουν πως στο γήπεδο θα είναι σίγουρα τουλάχιστον 8.000 φίλαθλοι - Πληροφορίες αναφέρουν όμως πως ο αριθμός θα ξεπεράσει τους 10.000!

Ολυμπιακός: Κόκκινη απόβαση στο Βελιγράδι - Πάνω από 10.000 στο γήπεδο!

Στην εποχή Αγγελόπουλων στον Ολυμπιακό και στα τόσα Final-Four που έχει παίξει η ομάδα (2009, 2010, 2012, 2013, 2015, 2017), το φετινό δεν έχει προηγούμενο! Οι «ερυθρόλευκοι» αναφέρουν πως δεν έχουν ξαναδεί τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για να δώσει ο κόσμος της ομάδας το «παρών» στο κορυφαίο τουρνουά. Οι Πειραιώτες ήταν ενήμεροι πως στις κερκίδες θα βρεθούν τουλάχιστον 8.000 οπαδοί τους. Η τελευταία πληροφορία όμως αναφέρει πως οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα ξεπεράσουν τον αριθμό των 10.000 στις εξέδρες!

Υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον. Τα ξενοδοχεία είναι γεμάτα από Έλληνες, ενώ υπάρχουν και αρκετοί οπαδοί του Ολυμπιακού που έρχονται στο Βελιγράδι, είτε οδικώς, είτε με αεροπλάνο, αν και δεν έχουν εισιτήρια! Οι Πειραιώτες τους έχουν ενημερώσει πως δεν υπάρχουν άλλα εισιτήρια, αλλά εκείνοι θα κάνουν προσπάθεια να έρθουν. Ελπίζοντας πως θα πάρουν κάποια από τους ηττημένους των ημιτελικών, πάντα στο ενδεχόμενο φυσικά που οι "ερυθρόλευκοι" ξεπεράσουν το εμπόδιο της Εφές.

Ο δήμαρχος του Βελιγραδίου, πάντως, σε συνεννόηση που υπάρχει με την EuroLeague, θα κάνει και κάτι ακόμη. Θα τοποθετήσει ένα τεράστιο μόνιτορ σε κεντρικό σημείο της πόλης, ώστε να μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τα παιχνίδια. Είναι ενήμερος για το... κύμα Ελλήνων που έχει φτάσει στην πόλη του και θα επιδιώξει να τους συγκεντρώσει σε εκείνο το σημείο (όσους δεν κατάφεραν να βρουν εισιτήριο) για να δουν το ματς. Μαζί τους θα υπάρχουν και οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα, θέλοντας να τους στηρίξουν στο «πάρτι» που θα διοργανώσουν.