Λάσο: «Οι μεγάλοι παίκτες θα κάνουν ένα βήμα μπροστά»

Χαρούμενος που βρίσκεται στο Βελιγράδι ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο. 

Λάσο: «Οι μεγάλοι παίκτες θα κάνουν ένα βήμα μπροστά»

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο, αναφέρθηκε στον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα ενώ ρωτήθηκε και για τον Λούκα Ντόντσιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάσο:

«Το έχω ξαναπεί, για μένα είναι πάντα απόλαυση να έρχομαι εδώ και να παίζω. Το Βελιγράδι είναι μια σπουδαία πόλη για το μπάσκετ».

Για τις αποφάσεις που πήρε κι αν αυτές βοήθησαν για την πρόκριση στο Final-4: «Παίρνω αποφάσεις από την πρώτη μέρα των προπονήσεων. Δεν ξέρω αν θα είναι καλές ή άσχημες. Αυτό που ξέρω είναι πως παίξαμε καλά απέναντι στη Μακάμπι, ήμασταν εξαιρετικοί και τα καταφέραμε. Τώρα, εστιάζω σε αυτό που έρχεται, τον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα, όχι σε ό,τι προηγήθηκε».

Για τα έξι παιχνίδια που προηγήθηκαν με την Μπαρτσελόνα: «Είναι μια διαφορετική ιστορία αυτό το παιχνίδι. Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός. Το κλάσικο είναι κάτι σπουδαίο όχι μόνο στην Ισπανία, αλλά σε όλη την Ευρώπη. Οι μεγάλοι παίκτες θα κάνουν ένα βήμα μπροστά και οι προπονητές έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη σ αυτούς. Ακόμη κι αν κέρδιζα ή έχανα τα οκτώ προηγούμενα παιχνίδια, δεν θα σκεφτόμουν διαφορετικά. Αυτός ο αγώνας είναι διαφορετικός».

Για το αν υπάρχει κάτι που μπορεί να κάνει για να αιφνιδιάσει την Μπαρτσελόνα: «Μυστικά. Ποιος ξέρει. Δεν ξέρω τι σκέφτεται ο Σαρούνας για το αυριανό παιχνίδι. Ένα μόνο μπορώ να πω με σιγουριά, πως αν αφήσουμε τον Μίροτιτς ελεύθερο στη γωνία, θα το βάλει».

Για τον Λούκα Ντόντσιτς και την πορεία που έχει στο ΝΒΑ: «Θα τα πω γρήγορα. Ο Λούκα ήταν σπουδαίος από την ημέρα που ήρθε στη Ρεάλ Μαδρίτης, σε ηλικία 13 ετών. Ήταν όμως εξίσου σπουδαίος ως άνθρωπος. Ποτέ δεν είχα αμφιβολίες πως θα τα καταφέρει στο ΝΒΑ. Είναι ικανός να προσαρμόζεται σε κάθε κατάσταση κι αυτό είναι κάτι που είτε το έχεις είτε δεν το έχεις. Εκείνος το έχει σε απόλυτο βαθμό».