Μίροτιτς: «Θέλω να πάμε στον τελικό, δεν νιώθω έξτρα πίεση»

Ο Νίκολα Μίροτιτς μίλησε για το ντέρμπι της Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ Μαδρίτης, την αγάπη του για την Σερβία και το εάν το βραβείο του MVP του προσθέτει έξτρα πίεση. 

Μίροτιτς: «Θέλω να πάμε στον τελικό, δεν νιώθω έξτρα πίεση»

Ο Νίκολα Μίροτιτς δήλωσε πως θέλει να οδηγήσει την Μπαρτσελόνα στην νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης και στον τελικό της EuroLeague υπογραμμίζοντας πως δεν του προσθέτει έξτρα πίεση το γεγονός πως αναδείχθηκε MVP της διοργάνωσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αυτοί που με ξέρουν, ξέρουν πόσο αγαπώ αυτή τη χώρα και πόσο νοιάζομαι γι αυτή και τον λαό της. Δεν υπάρχει αμφιβολία γι αυτό. Δεν έχω κατακτήσει την EuroLeague ως τώρα, οπότε θα είναι κάτι μοναδικό από μόνο του. Είμαι ταπεινός όμως, δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια. Θέλω να κερδίσουμε και να πάμε στον τελικό».

Για το αν αισθάνεται έξτρα πίεση για να οδηγήσει την Μπαρτσελόνα στην κατάκτηση του τροπαίου, μετά το βραβείο του MVP: «Δεν πιστεύω πως υπάρχουν φαβορί στο Final Four. Έξτρα πίεση; Δε νομίζω. Από την πρώτη μέρα που φόρεσα τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, ήξερα για την πίεση και όσα αυτή συνοδεύει. Μου δίνει κίνητρο όλο αυτό, παραπάνω κίνητρο. Προσπαθώ όμως να είμαι ταπεινός και να συνεχίζω να δουλεύω σκληρά για να βελτιώνομαι ως παίκτης».