Μπαρτζώκας: «Ίδιος ενθουσιασμός με το 2013» (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε δηλώσεις που έκανε κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού γύρισε το χρόνο πίσω στο 2013.

Μπαρτζώκας: «Ίδιος ενθουσιασμός με το 2013» (vid)

Η ώρα του ημιτελικού με την Εφές πλησιάζει με τον Ολυμπιακό να αναχωρεί για το Βελιγράδι. Κατά την αναχώρηση της αποστολής των Πειραιωτών ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και στάθηκε στη μεγάλη στήριξη που θα έχει η ομάδα από τον κόσμο, ενώ επισήμανε πως ο Ολυμπιακός δεν θα έχει την πίεση που είχε όλη τη σεζόν.

«Ενθουσιασμένοι είμαστε δεν πρέπει να έχουμε την πίεση που είχαμε όλη τη χρονιά. Είναι σημαντικό γεγονός για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ένα τριήμερο που πρέπει να το χαρούμε και να έχουμε τα ανάλογα αποτελέσματα. Θα έχουμε μεγάλη στήριξη του κόσμου.

Πολύ σοβαρά προετοιμαστήκαμε. Οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι, καταλαβαίνουν το μέγεθος της πρόκλησης αναλογιζόμενοι το μέγεθος της φανέλας που φοράμε θα παλέψουμε για κάθε κατοχή να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε.

Είναι άλλοι παίκτες, άλλες συνθήκες. Έχουμε μόνο 3 παίκτες με εμπειρία Final 4. Πάντα η πρώτη ευκαιρία σου δημιουργεί ένα σοκ με την έννοια ότι είσαι στο επίκεντρο και προσπαθείς να το χειρίζεσαι. Κάνουμε μια προσπάθεια. Η ομάδα έχει ίδιο ενθουσιασμό με το 2013».