Μποντιρόγκα: «Η Μπαρτσελόνα έχει ελαφρύ προβάδισμα»

Ο παλαίμαχος Σέρβος άσος Ντέγιαν Μποντιρόγκα μίλησε για το Final Four της EuroLeague στο Βελιγράδι, για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, αλλά και για τον Λούκα Ντόντσιτς

Μποντιρόγκα: «Η Μπαρτσελόνα έχει ελαφρύ προβάδισμα»

Τις προβλέψεις του για το Final Four της EuroLeague και το ζευγάρι Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης, έδωσε με δηλώσεις του ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα, ο οποίος μίλησε και για τους Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και Λούκα Ντόντσιτς.

Αρχικά o παλαίμαχος Σέρβος άσος ρωτήθηκε για τον Γιασικεβίτσιους και είπε στη συνέντευξή του στο Radio Marca: «Ήξερα ότι θα γίνει σπουδαίος προπονητής. Έδινε χαρακτήρα στην ομάδα», δήλωσε ο Μποντιρόγκα, ο οποίος έπαιξε τόσο στη Ρεάλ όσο και στην Μπαρτσελόνα, που κοντράρονται την Πέμπτη (19/5) στον ημιτελικό του Final Four.

Αυτό θα είναι το έβδομο Clasico της σεζόν, με την Μπαρτσελόνα να έχει κερδίσει έξι από αυτές και ο Μποντιρόγκα σχολίασε: «Η Μπαρτσελόνα ήταν πιο συνεπής κατά τη διάρκεια της σεζόν. Έχει ένα ελαφρύ πλεονέκτημα, όπως είδαμε κατά τη διάρκεια της σεζόν στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Η Ρεάλ είχε κάποια σκαμπανεβάσματα τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά αυτό τελείωσε. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλό μομέντουμ, οπότε δεν θα είναι εύκολο για καμία», ενώ ερωτηθείς για ποια ομάδα θα υποστηρίξει, ο Μποντιρόγκα απέφυγε ευγενικά να δώσει κάποια απάντηση.

Τέλος, ο παλαίμαχος άσος δεν μπορούσε να κρύψει τον θαυμασμό του για τον Λούκα Ντόντσιτς. Ο Σλοβένος σούπερ σταρ ολοκλήρωσε μια ιστορική σειρά κόντρα στους Φοίνιξ Σανς για να οδηγήσει τους Ντάλας Μάβερικς στους τελικούς της Δυτικής Περιφέρειας μετά από 11 σεζόν.

«Ακόμα και όταν ήταν μικρός, τον έβλεπαν ως ένα μεγάλο ταλέντο, είναι ένας σπουδαίος παίκτης με εξαιρετικό χαρακτήρα στο γήπεδο. Έχει τα πάντα και βλέπω σπουδαία πράγματα για αυτόν στο μέλλον», κατέληξε ο Μποντιρόγκα.