Αναντολού Εφές: Αναβολή του αγώνα με την Καρσίγιακα, από την Τουρκική Ομοσπονδία ενόψει Ολυμπιακού

Η Τουρκική Ομοσπονδία αποφάσισε την αναβολή της τρίτης αναμέτρησης της Αναντολού Εφές με την Καρσίγιακα, για μετά το Final Four της Ευρωλίγκας προκειμένου να γλιτώσει επιπλέον κούραση η ομάδα του Αταμάν, ενόψει του ημιτελικού με τον Ολυμπιακό.

Αναντολού Εφές: Αναβολή του αγώνα με την Καρσίγιακα, από την Τουρκική Ομοσπονδία ενόψει Ολυμπιακού

Σε ...σκριν επιδόθηκε η Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ προς την Αναντολού Εφές με στόχο να μην επιβαρυνθεί η εκπρόσωπος της γειτονικής χώρας στο Final Four της Εuroleague με επιπλέον καταπόνηση πριν από τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό (19/05).

Η προημιτελική σειρά της Basketbol Super Lig ανάμεσα σε Αναντολού Εφές και Καρσίγιακα οδηγήθηκε σε τρίτο παιχνίδι, το οποίο όμως θα διεξαχθεί μετά τη διοργάνωση του Βελιγραδίου όπως αποφάσισε σχετικά η Τουρκική Ομοσπονδία.

Η Αναντολού Εφές δεν κατάφερε να «καθαρίσει» τη σειρά χάνοντας το απόγευμα της Πέμπτης (13 Μαΐου) στην Σμύρνη, με αποτέλεσμα να επίκειται ακόμη ένα (τελευταίο) παιχνίδι που θα κρίνει ποια ομάδα θα περάσει στην 4αδα.

Δεδομένου όμως πως η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έχει μπροστά τον ημιτελικό του Final Four απέναντι στους Πειραιώτες, πάρθηκε η απόφαση από την πλευρά της Ομοσπονδίας για αναβολή του.

Έτσι, το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι των προημιτελικών της Basketbol Super Lig θα παιχτεί μετά από την επιστροφή της Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη.