Ολυμπιακός: Ο Μπαρτζώκας δεν θα ξεχάσει ποτέ το χειροκρότημα με Μονακό (vid)

O Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα ξεχάσει ποτέ την τρομερά υποστηρικτική συμπεριφορά του κόσμου του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ ύστερα από την ήττα στο δεύτερο ματς από τη Μονακό. 

Ολυμπιακός: Ο Μπαρτζώκας δεν θα ξεχάσει ποτέ το χειροκρότημα με Μονακό (vid)

Στο τρίτο μέρος του αφιερώματος της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τη στιγμή που ξεχώρισε μέσα στη σεζόν, ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε σε ένα διαφορετικό σημείο. Ούτε σε νίκη, ούτε σε καλάθι, ούτε και σε χρονική στιγμή.

Αναφέρθηκε στην τρομερά υποστηρικτική συμπεριφορά των φιλάθλων της ομάδας ύστερα από την ήττα από τη Μονακό στο δεύτερο ματς της σειράς στο ΣΕΦ από τη Μονακό. Στο video μίλησαν και οι Γιώργος Πρίντεζης και Σάσα Βεζένκοφ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, συγκεκριμένα, είπε: «Yπήρχαν αρκετές κομβικές στιγμές, περίοδοι, μέσα στη χρονιά. Διαχειρίζεσαι αρκετές δύσκολες στιγμές. Έχουμε δώσει 65 παιχνίδια. Ήταν σημαντική στιγμή όταν χάσαμε το δεύτερο ματς στο ΣΕΦ από τη Μονακό που ο κόσμος αποθέωσε την ομάδα. Για όσους ξέρουν την ομάδα μας, αλλά και τη σχέση που έχει με τον κόσμο, αυτή η ένδειξη συμπαράστασης στην ομάδα νομίζω ήταν η πιο σημαντική στιγμή της χρονιάς».