Αγγελόπουλοι στους παίκτες: «Είστε οι καλύτεροι, πάμε να πάρουμε το ευρωπαϊκό»

Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος μίλησαν στους παίκτες του Ολυμπιακού μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της Μονακό και έδωσαν το σύνθημα ενόψει του final 4.

Αγγελόπουλοι στους παίκτες: «Είστε οι καλύτεροι, πάμε να πάρουμε το ευρωπαϊκό»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν όλοι στον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Πειραιά επέστρεψε σε final 4 νικώντας τη Μονακό με 94-88 στο Game 5 και κάνοντας το 3-2 στη σειρά. Κόσμος, παίκτες και πρόεδροι έγιναν ένα κουβάρι μετά το τέλος του παιχνιδιού και οι πανηγυρισμοί συνεχίστηκαν γι' αρκετή ώρα στα αποδυτήρια.

Τους παίκτες επισκέφθηκαν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος. Αμφότεροι είναι δίπλα τους σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και τώρα έδωσαν το σύνθημα για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού στο Βελιγράδι.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στους παίκτες του Ολυμπιακού και τόνισε πως τώρα πηγαίνουν στο Βελιγράδι για να πάρουν το τρόπαιο.

«Είστε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη για εμάς. Θα το αποδείξετε σε λίγες εβδομάδες. Είμαστε ευγνώμονες και εμείς και ο κόσμος. Έχετε ξεπεράσει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες μας. Αυτό μόνο στον Ολυμπιακό μπορείτε να το ζήσετε. Πάμε να πάρουμε το ευρωπαϊκό», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στους παίκτες.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο οποίος από την πλευρά του είπε: «Είμαστε περήφανοι για εσάς δείξατε όλη τη χρονιά ότι είστε ομάδα. Η Μονακό ήταν η πιο δύσκολη ομάδα στην οχτάδα. Θα δείξετε τι αξίζετε», ανέφερε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.