ΚΑΕ Ολυμπιακός: Βίντεο από το...γαλαξία για το 5ο ματς στο «κατακόκκινο» ΣΕΦ με την Μονακό (vid)

Mε ένα εντυπωσιακό βίντεο που ξεκινά από τα απώτατα όρια του γαλαξία και καταλήγει στο παρκέ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας που η ΚΑΕ Ολυμπιακός καλεί να (ξανα)«κοκκινήσει» για τον 5ου αγώνα μεταξύ Ολυμπιακού και Μονακό με φόντο το Final 4 του Βελιγραδίου!

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Βίντεο από το...γαλαξία για το 5ο ματς στο «κατακόκκινο» ΣΕΦ με την Μονακό (vid)

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αποτελεί τον ομφαλό του Ευρωπαϊκού μπάσκετ σήμερα το βράδυ αφού κρίνεται το 4ο και τελευταίο «εισιτήριο» με προορισμό το Final 4 της Εuroleague στο Βελιγράδι και η ΚΑΕ Ολυμπιακός στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανήρτησε το προωθητικό βίντεο της αναμέτρησης.

Το οποίο είναι αρκούντως εντυπωσιακό αφού ξεκινά με πλάνα από τα απώτατα όρια του γαλαξία μας και καταλήγει εκεί που θα κριθεί ποια ομάδα μεταξύ Ολυμπιακού και Μονακό θα πάει να κάνει... παρέα σε Εφές Αναντολού, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης στην Σερβική πρωτεύουσα.

Στο τερέν του κλειστού του Νέου Φαλήρου.

Δείτε πως η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ μας βάζει στο κλίμα του μεγάλου αγώνα καλώντας τους φίλους της να (ξανα)«κοκκινήσουν» τις εξέδρες του για να βοηθήσουν την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα: