Ολυμπιακός: Θέλει σαν τρελός να παίξει ο Χασάν Μάρτιν

Ο Χασάν Μάρτιν θέλει πάρα πολύ να ενισχύσει τον Ολυμπιακό στο μεγάλο ματς της Τετάρτης με τη Μονακό

Ολυμπιακός: Θέλει σαν τρελός να παίξει ο Χασάν Μάρτιν

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το μεγάλο ματς της Τετάρτης με τη Μονακό (21.30) όπου και θα κριθεί η πρόκριση στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας. Στη σημερινή προπόνηση έδωσαν το «παρών» όλοι οι παίκτες, συμπεριλαμβανομένου του Χασάν Μάρτιν. Με τη μόνη διαφορά ότι ο Αμερικανός δεν ακολούθησε το πρόγραμμα των υπολοίπων, αλλά έκανε ατομικό.

Ο Μάρτιν νιώθει καλύτερα και θέλει σαν τρελός να παίξει την Τετάρτη! Έχει δεθεί με τον Ολυμπιακό και θέλει να βοηθήσει κι αυτός, ώστε να έρθει η πρόκριση στο φάιναλ φορ του Βελιγραδίου. Μόνος του ωστόσο δεν μπορεί να μπει και να παίξει. Θα χρειαστεί να δώσει το σχετικό ΟΚ και το ιατρικό επιτελείο, το οποίο θα τον εξετάσει και πάλι αύριο προκειμένου να πάρει την τελική του απόφαση. Ο Μάρτιν θυμίζουμε έχει αιμάτωμα στον δεξιό μηρό.

Αύριο λοιπόν θα φανεί αν θα μπορέσει να παίξει την Τετάρτη, έστω και για λίγο. Ο Αμερικανός έχει λείψει στον Ολυμπιακό στα τελευταία παιχνίδια, καθώς θα έδινε λύσεις κάτω απ΄ το καλάθι και ανάσες στους υπόλοιπους ψηλούς. Συν ότι συνεργαζόταν αρμονικά με τους περιφερειακούς της ομάδας.