Ολυμπιακός: Περισυλλογή και πίστη για την πρόκριση!

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στη βάση του, θα ξεκουραστεί για λίγο και αμέσως θα στρωθεί στη δουλειά ενόψει του μεγάλου ματς της Τετάρτης με τη Μονακό

Ολυμπιακός: Περισυλλογή και πίστη για την πρόκριση!

Η αποστολή του Ολυμπιακού από το μεσημέρι του Σαββάτου βρίσκεται και πάλι πίσω στη βάση της. Οι «ερυθρόλευκοι» αναχώρησαν νωρίς το πρωί από τη Νίκαια (η ομάδα διανυκτέρευσε και χθες στην πόλη της Γαλλίας) και η πτήση ήταν ήσυχη. Οι περισσότεροι παίκτες το έριξαν στον ύπνο, αφού είχαν κοιμηθεί λίγες ώρες.

Παρά την ήττα πάντως στο τέταρτο παιχνίδι, κατεβασμένα κεφάλια δεν έβλεπες. Εντάξει, δεν ήταν και μες στην τρελή χαρά οι Πειραιώτες, αλλά δεν ήρθε και η καταστροφή. Ο Ολυμπιακός έχει το 5ο παιχνίδι στο σπίτι του, στο ΣΕΦ και δεν σκοπεύει να πετάξει στα σκουπίδια το πλεονέκτημα έδρας που με τόσο κόπο απέκτησε φέτος.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας από το αεροπλάνο είχε στο μυαλό του τόσο την τελευταία κόντρα των δύο ομάδων στο πριγκιπάτο όσο και αυτή που έρχεται. Μαζί με τους συνεργάτες του θα αναλύσει τι πήγε στραβά και πως θα μπορέσει η ομάδα να ρίξει στο καναβάτσο τη Μονακό. Έγιναν λάθη και από τη μεριά του (κανείς άλλωστε δεν είναι αλάνθαστος) αλλά είναι αποφασισμένος κι αυτός να κερδίσει στη σκακιέρα των πάγκων τον Σάσα Ομπράντοβιτς.

Οι «ερυθρόλευκοι» από το αεροδρόμιο πήγαν στα σπίτια τους να ξεκουραστούν. Ρεπό σήμερα και γέμισμα μπαταριών. Από αύριο όμως πίσω στο γήπεδο και με τα μούτρα όλοι στη δουλειά, ενόψει του μεγάλου ματς της Τετάρτης.

Ο Ολυμπιακός στο ραντεβού του Βελιγραδίου θέλει να είναι παρών και είναι έτοιμος να δώσει ό,τι έχει και δεν έχει!