Μποζίκας: «Κρίθηκε στα λάθη»

Στα λάθη που έκριναν το Game 4 Μονακό και Ολυμπιακού στάθηκε ο  Γιώργος Μποζίκας.

Μποζίκας: «Κρίθηκε στα λάθη»

Ο στενός συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, Γιώργος Μποζίκας, δήλωσε για την ήττα του Ολυμπιακού από τη Μονακό στο Πριγκιπάτο: «Ήταν ένα κλειστό και σκληρό ματς. Καμία ομάδα δεν κατάφερε να διατηρήσει προβάδισμα. Κρίθηκε στα λάθη. Εμείς είχαμε μόλις 1 στο πρώτο ημίχρονο και τον έλεγχο αλλά στο δεύτερο κάναμε 9 λάθη αι τα πληρώσαμε. Όταν πήγε το ματς στον πόντο είχαμε την ευκαιρία να το τελειώσουμε δεν το κάναμε. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημα και να πάρουμε ότι αξίζουμε την χρονιά». Και συνέχισε: «Δεν τα έχουμε παρατήσει ποτέ. Μετά από ήττες γυρνάμε πιο δυνατοί. Αυτό θα κάνουμε και τώρα. Ήταν δύσκολη ήττα αλλά θα πάμε για την νίκη που μας αξίζει».

Τι θα μετρήσει στο 5ο ματς: «Και οι δυο ομάδες έχουν κίνητρο. Η θέληση και το πάθος είναι δεδομένα. Συγκέντρωση χρειάζεται και ν’ ακολουθήσουμε το πλάνο μας. Καθαρό μυαλό και αποφασιστικοί».

Για τον κόσμο: «Ότι έχουμε πετύχει είναι με τον κόσμο μας. Νιώθουμε ότι είναι δίπλα μας σε κάθε στιγμή καλή η κακή. Το ότι μας χειροκρότησε μετά την ήτα από την Μονακό. Μαζί θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να περάσουμε».