Σα να μην υπάρχει άλλο παιχνίδι

Ο Ολυμπιακός πρέπει να δει το αποψινό παιχνίδι με τη Μονακό ως τελικό για να πάρει την πρόκριση στο φάιναλ φορ

Σα να μην υπάρχει άλλο παιχνίδι

Η μεγάλη ώρα έφτασε για τον Ολυμπιακό, ο οποίος με νίκη απόψε (22.00) κόντρα στη Μονακό παίρνει το «εισιτήριο» για το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να τελειώσουν τη δουλειά και να πάρουν από σήμερα την πρόκριση για το Βελιγράδι. Εκεί όπου στον ημιτελικό περιμένει ήδη η Εφές. Ο Ολυμπιακός την απέφυγε στα πλέι οφ, αλλά τώρα θέλει-δεν θέλει θα την συναντήσει.

Ας μην προτρέχουμε όμως. Η πρόκριση ακόμη δεν έχει έρθει και πολλά έχουν δει τα μάτια μας τόσα χρόνια. Με αυτή τη Μονακό άλλωστε πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί. Πολύ σκληρή ομάδα, τα δίνει όλα σε κάθε παιχνίδι. Θα κυνηγήσει απόψε την ισοφάριση ώστε μετά να παίξει τα ρέστα της στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να έχει στο μυαλό του ότι υπάρχει και πέμπτο παιχνίδι. Να ξεχάσει αυτό το μαξιλαράκι. Πρέπει απόψε να μπει με καρδιά πολεμιστή, σα να μην υπάρχει άλλο παιχνίδι. Σα να κρίνεται απόψε η πρόκριση. Να μη δώσει το δικαίωμα στη Μονακό ότι μπορεί να τα καταφέρει.

Μετά από τόσα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων, εκπλήξεις πολλές σε θέματα τακτικής δεν μπορούν να γίνουν. Τυχόν επανεμφάνιση του Ντιαλό πάντως, μπορεί να αλλάξει λίγο το στυλ παιχνιδιού της Μονακό.

Ο Μπαρτζώκας δεν είπε πολλά στους παίκτες του. Τους ζήτησε συγκέντρωση, ηρεμία και καθαρό μυαλό. Να μην παρασυρθούν στο παιχνίδι της Μονακό και να ξεκινήσουν πάλι όλα από την άμυνα.

Το πρώτο ματς-μπολ της σειράς ελπίζουμε να είναι και το τελευταίο και να πανηγυρίσει απόψε ο Ολυμπιακός την πρόκριση στο φάιναλ φορ μετά από 5 χρόνια!