Μονακό - Ολυμπιακός: Αποφασισμένοι για την ισοφάριση οι Μονεγάσκοι (pics)

Οι Σάσα Ομπράντοβιτς και Μπροκ Μότουμ μίλησαν στο «ΦΩΣ» ενόψει της αποψινής αναμέτρησης της Μονακό με τον Ολυμπιακό

Μονακό - Ολυμπιακός: Αποφασισμένοι για την ισοφάριση οι Μονεγάσκοι (pics)

Το «ΦΩΣ» βρέθηκε στη χθεσινή απογευματινή προπόνηση της Μονακό. Οι Μονεγάσκοι ξέρουν ότι τα πράγματα πλέον είναι δύσκολα για αυτούς, αλλά είναι αποφασισμένοι να το παλέψουν.

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς δήλωσε: «Τίποτε ακόμη δεν έχει τελειώσει. Εάν πιστέψουμε πως ήδη αποκλειστήκαμε, τότε δεν έχουμε καμία τύχη. Καλύτερα να μην κατέβουμε στο γήπεδο. Έχω πίστη στους παίκτες μου, είμαι υπερήφανος για όσα έχουν πετύχει φέτος. Λίγοι περίμεναν να φτάσουμε έως εδώ».

Ο τεχνικός της Μονακό είπε ακόμη: «Θέλουμε να παίξουμε όπως στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς. Εάν το κάνουμε, θα έχουμε αρκετές πιθανότητες να κερδίσουμε. Να είμαστε επιθετικοί και να μην αφήσουμε τον Ολυμπιακό να κάνει το παιχνίδι του. Πρέπει να βγάλουμε εκτός ρυθμού τα αντίπαλα γκαρντ».

Μότουμ: Να επιστρέψουμε στην Ελλάδα

Ο Μπροκ Μότουμ μάς είπε: «Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά έχουμε αποδείξει φέτος ότι είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα. Δεν νιώθουμε ότι έχουμε ήδη αποκλειστεί. Θέλουμε να κερδίσουμε σήμερα και να επιστρέψουμε στην Ελλάδα. Όλα μπορεί να συμβούν, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Στην καριέρα μου έχω ζήσει πολλά».

O έμπειρος Αυστραλός πάουερ φόργουορντ δεν παίζει πολύ, αλλά δεν έχει παράπονο. «Ο κόουτς αποφασίζει πόσο θα παίζουμε. Το θέμα είναι να είμαι έτοιμος όταν με βάζει μέσα. Σίγουρα θα ήθελα να παίζω περισσότερο, αλλά δεν είναι στο χέρι μου (σ.σ. γέλια). Δεν μετάνιωσα που ήρθα στη Μονακό».

Τον ρωτήσαμε αν όντως είχε πρόταση από τον Ολυμπιακό το 2017. «Ναι, με ήθελαν. Αλλά επέλεξα την Εφές. Νομίζω ότι μου βγήκε σε καλό, έκανα καλές χρονιές εκεί».

Για το ποια βλέπει φαβορί της φετινής Ευρωλίγκας σημείωσε: «Τώρα που μιλάμε έχει περάσει μόνο η Ρεάλ. Άρα δεν ξέρουμε τις τελικές τέσσερις. Θεωρώ πως θα περάσουν Μπαρτσελόνα και Εφές. Και οι δυο θα έχουν αρκετές πιθανότητες, όπως και η Ρεάλ. Ισοδύναμες όλες. Δεν ξεγράφω και όποιον περάσει από το ζευγάρι μας. Δηλαδή εμάς ή τον Ολυμπιακό. Θα γίνει μάχη!».

Επιστρατεύεται ο Ντιαλό

Ο Άλφα Ντιαλό αναμένεται να επιστρατευτεί για το αποψινό παιχνίδι. Ο Αμερικανός φόργουορντ δεν έπαιξε στα τελευταία ματς λόγω τραυματισμού, αλλά είναι καλύτερα (όχι στο 100%) και το πιθανότερο είναι να σφίξει τα δόντια και να αγωνιστεί.

Σιωπηλός ο Τζέιμς

Ο Μάικ Τζέιμς είναι η… ντίβα της Μονακό και δεν θέλησε να μιλήσει στους Έλληνες δημοσιογράφους. Γενικώς δεν έχει πολλά πολλά, ακόμη και με τους συμπαίκτες του. «Είναι περίεργος χαρακτήρας, κλειστός. Του αρέσει να μιλάει στο γήπεδο» μας είπε άνθρωπος της Μονακό. Στο twitter, πάντως, μας έχει συνηθίσει να είναι λαλίστατος…