Ολυμπιακός: Στη Γαλλία αποφασισμένος για το 2-1, όμορφη ατμόσφαιρα στην πτήση

ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΜΟΝΑΚΟ: Ο Ολυμπιακός έφτασε στη Γαλλία και είναι αποφασισμένος να απαντήσει στο «μπρέικ» της Μονακό

Ολυμπιακός: Στη Γαλλία αποφασισμένος για το 2-1, όμορφη ατμόσφαιρα στην πτήση

Τα σπουδαία έφτασαν για τον Ολυμπιακό στα playoffs της EuroLeague. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι για τις νέες μονομαχίες με τη Μονακό και αποφασισμένοι να πάρουν πάλι την κατάσταση στα χέρια τους. Με τη σειρά στο 1-1 μετά τη νίκη των Μονεγάσκων τη Μ. Παρασκευή, οι Πειραιώτες θέλουν να απαντήσουν στο «μπρέικ» της Μονακό και να πάρουν ξανά κεφάλι στη σειρά. Δεν θα είναι εύκολο, η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς απέδειξε ότι είναι ικανή για όλα και εδώ που φτάσαμε, θέλει να ολοκληρώσει την έκπληξη και να φτάσει στο Final Four του Βελιγραδίου.

Ο Ολυμπιακός όμως δεν είναι διατεθειμένος να της κάνει τη χάρη. Σε μια χρονιά που επέστρεψαν δυναμικά στο προσκήνιο, οι Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι να δείξουν πως είναι καλύτεροι και να πάρουν εκείνοι το «εισιτήριο» για το Βελιγράδι.

Η αποστολή των «ερυθρολεύκων» έφτασε αργά το απόγευμα (ώρα Γαλλίας) στη Νίκαια, όπου και θα καταλύσει. Η απόσταση από το Μονακό είναι 14 χιλιόμετρα, περίπου 25 λεπτά δρόμος.

Προπόνηση επί γαλλικού εδάφους δεν είχε το πρόγραμμα απόψε (26/4), καθώς η ομάδα πήγε γραμμή στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν προπονηθεί το πρωί στο ΣΕΦ. Ο Χασάν Μάρτιν είναι με την ομάδα, αλλά πάρα πολύ δύσκολα θα μπορέσει να παίξει την Τετάρτη (το Game 3 στις 22.00 ώρα Ελλάδας, ζωντανά από το NovaSports Prime).

Η πτήση για Νίκαια (δυόμισι ώρες) ήταν σε γενικές γραμμές ήσυχη. Όμορφη η ατμόσφαιρα, με τους παίκτες του Μπαρτζώκα ευδιάθετους και αποφασισμένους να κάνουν το «μπρέικ» αύριο. Λόγια πολλά δεν θέλησαν να πουν, προτιμώντας να μιλήσουν στο γήπεδο. Όπως έκαναν αρκετές φορές φέτος.

Και είμαστε βέβαιοι ότι θα το πράξουν, κάνοντας το 2-1 επί της Μονακό! Θρύλε μπορείς!