Ομπράντοβιτς: «Να απαλλαγούμε από την πίεση, ο Ολυμπιακός ξέρει από τέτοιες καταστάσεις»

Ο κόουτς της Μονακό, Σάσα Ομπράντοβιτς παραδέχτηκε την πίεση που υπάρχει στο Πριγκιπάτο μετά το διπλό στο ΣΕΦ και έβγαλε το καπέλο στον Ολυμπιακό ενόψει της μεγάλης μάχης το βράδυ της Τετάρτης (27/4, 22.00). 

Ομπράντοβιτς: «Να απαλλαγούμε από την πίεση, ο Ολυμπιακός ξέρει από τέτοιες καταστάσεις»

Στο Πριγκιπάτο ζουν και αναπνέουν για τον 3ο αγώνα ανάμεσα στη Μονακό και τον Ολυμπιακό για τα πλέι οφ της Euroleague. Ο κόουτς Σάσα Ομπράντοβιτς στη συνέντευξη Τύπου δεν έκρυψε ότι έχει αντιληφθεί πως οι παίκτες του είναι αγχωμένοι και ότι ο Ολυμπιακός είναι συνηθισμένος στο να παίζει σε τέτοιες συνθήκες πίεσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Μετά από τα πρώτα δύο παιχνίδια, πάνω κάτω, ξέρουμε πως πρέπει να παίξουμε και πώς δεν πρέπει. Ο Ολυμπιακός θα είναι υποψιασμένος. Μπορεί να έχουμε ελαφρύ ψυχολογικό αβαντάζ γιατί παίζουμε στην έδρα μας. Όμως, δεν είναι τεράστιο πλεονέκτημα, καθώς ο Ολυμπιακός είναι συνηθισμένος σ’ αυτή την κατάσταση. Από την άλλη, θα πρέπει να απαλλαγούμε από την πίεση που θέλουμε να κάνουμε κάτι σημαντικό για το γαλλικό μπάσκετ».

«Έχουμε κάνει εξαιρετική δουλειά μέχρι στιγμής, έχουμε μπροστά μας μία καλή ευκαιρία να προκριθούμε και δεν μπορούμε να την αφήσουμε να περάσει. Αρκετοί παθιασμένοι άνθρωποι του Μονακό έχουν επενδύσει πολύ χρόνο και αγάπη για το πρότζεκτ αυτό και η νίκη σε αυτό το ματς θα ήταν πολύ σπουδαία. Θα πρέπει να είμαστε με ένταση και εξυπνάδα ταυτόχρονα».