Ολυμπιακός: Παραμένει αμφίβολος ο Μάρτιν

Ο Χασάν Μάρτιν δεν μπόρεσε να προπονηθεί ούτε τη Δευτέρα του Πάσχα (25/4) ακολουθώντας θεραπευτική αγωγή στο γόνατό του και είναι δύσκολο να παίξει στο τρίτο ματς των play off (27/4) με τη Μονακό

Ολυμπιακός: Παραμένει αμφίβολος ο Μάρτιν

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για τα παιχνίδια με την Μονακό, στο πλαίσιο των play off της EuroLeague, όμως το πρόβλημα τραυματισμού του Χασάν Μάρτιν παραμένει.

Ο Αμερικανός σέντερ ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στην έξω επιφάνεια του δεξιού μηρού, τραυματισμό που αποκόμισε στο παιχνίδι με τον Προμηθέα, στην Πάτρα και ο οποίος τον υποχρέωσε να μείνει εκτός δράσης στα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς στο ΣΕΦ.

Την Δευτέρα του Πάσχα (25/4) ο Αμερικανός δεν πήρε μέρος στην προπόνηση, με τη συμμετοχή του να είναι αμφίβολη για τα παιχνίδια στο Μονακό με τους Μονεγάσκους.

Θα κάνει βέβαια προσπάθεια να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι μαζί του.

Οι «ερυθρόλευκοι» αύριο το πρωί (26/4) θα προπονηθούν στο ΣΕΦ, θα γευματίσουν όλοι μαζί στο γήπεδο και εν συνεχεία θα αναχωρήσουν προς το αεροδρόμιο για να πετάξουν με πτήση τσάρτερ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αποστολή της ομάδας θα καταλύσει στη Νίκαια, που απέχει περίπου 70 χλμ. από το Μονακό, αφού στο Πριγκιπάτο υπάρχουν αγώνες ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων.