Τζέιμς: «Αξίζει σεβασμός στον Ολυμπιακό» (vid)

Ο Αμερικανός σκόρερ της Μονακό Μάικ Τζέιμς μίλησε στο podcast του Τζο Αρλάουκας στην EuroLeague πριν τα ματς των play off στο ΣΕΦ και εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Ολυμπιακό

Τζέιμς: «Αξίζει σεβασμός στον Ολυμπιακό» (vid)

Τον σεβασμό που τρέφει για τον οργανισμό του Ολυμπιακού και ειδικά όσα έχει καταφέρει φέτος εξέφρασε ο Μάικ Τζέιμς μιλώντας στο podcast του Τζο Αρλάουκας για την EuroLeague.

«Ο Ολυμπιακός παίζει καλά φέτος, ειδικά στην έδρα τους. Θα με περιμένουν εκεί λόγω της προϊστορίας μου στον Παναθηναϊκό (σ.σ. η συνέντευξη είχε γίνει πριν τα πρώτα ματς στο ΣΕΦ). Έχω σεβασμό για ό,τι κάνει ο Ολυμπιακός ως αντίπαλος. Παίζουν σωστό μπάσκετ, σκληρά και σαν ομάδα. Γι’ αυτό τους αξίζει σεβασμός.

Ο κόουτς Μπαρτζώκας έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Το τρομακτικό σε αυτή τη σειρά είναι πως και οι δύο ομάδες παίζουν πολύ καλά, είναι σε πολύ καλή κατάσταση», τόνισε ο Αμερικανός γκαρντ της Μονακό.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην πρώτη του εμπειρία από το ΣΕΦ, όταν είχε χάσει ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό επειδή είχε σπάσει ένα τζάμι σε προπόνηση του Παναθηναϊκού και είχε τραυματιστεί. «Ήμουν τραυματίας και δεν έπαιξα στο πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό.

Χάσαμε με περίπου 30 πόντους και μετά επιστρέφοντας στο γήπεδο μάς περίμεναν οπαδοί και φώναζαν. Εγώ είχα το χέρι μου σε νάρθηκα και έλεγα ‘ρε παιδιά, εγώ δεν έπαιζα καν, αφήστε με να πάω στο αμάξι μου’. Ο προπονητής μας απολύθηκε την επόμενη μέρα, ήταν μια δύσκολη βραδιά.

Την άλλη φορά είχαμε κερδίσει. Είναι καλό να κερδίζεις εκεί, γιατί καλύπτει κάποιες τρύπες στη σεζόν σου. Έχεις ήσυχες τις επόμενες τουλάχιστον τρεις εβδομάδες», είπε.