Βιάστηκαν να ξεγράψουν τη Μονακό…

Η Μονακό θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της και το απέδειξε χθες

Βιάστηκαν να ξεγράψουν τη Μονακό…

Τα πλέι οφ έτσι είναι. Το ξέρουμε καλά τόσα χρόνια. Κάθε παιχνίδι είναι μια άλλη ιστορία, από τη μια νύχτα στην άλλη τα πάντα μπορούν να αλλάξουν. Όπως και έγινε χθες. Νίκη του Ολυμπιακού στο πρώτο ματς με 71-54 και νίκη της Μονακό στο δεύτερο ματς με 96-72. Κάτι ανάλογο δηλαδή που έγινε και στη σειρά της Μπαρτσελόνα με την Μπάγερν.

Από το πρώτο παιχνίδι και μετά την εύκολη νίκη του Ολυμπιακού γράψαμε ότι τίποτα δεν έγινε και απλά είχαμε το 1-0. Αρκετοί βιάστηκαν να μας χαρακτηρίσουν απαισιόδοξους και ότι όλα τα βλέπουμε μαύρα. Να όμως που βγήκαμε αληθινοί κι ας μην το θέλαμε. Η φετινή Μονακό δεν είναι… παίξε γέλασε (το έχει αποδείξει άλλωστε φέτος) και το κατάλαβαν καλά χθες αυτό ο Ολυμπιακός και ο κόσμος της ομάδας. Από τη λάβα ενθουσιασμού το ΣΕΦ χθες «πάγωσε» και πλέον έχουμε τη σειρά στα ίσα.

Ο Ολυμπιακός πάει σίγουρα για δύο παιχνίδια στο Πριγκιπάτο και θέλει έστω μία νίκη για να επιστρέψει η σειρά εδώ. Φυσικά με δύο (που είναι και το ιδανικότερο σενάριο) παίρνει την πρόκριση στο Φάιναλ φορ.

Κι όπως δεν ήμασταν τόσο ενθουσιώδεις μετά το πρώτο ματς, έτσι και τώρα δεν είμαστε πάρα πολύ απογοητευμένοι. Πάλι δεν έγινε κάτι και όλα θα κριθούν στη συνέχεια. Εκεί όπου οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να φανούν δυνατοί και να δείξουν στη Μονακό πως παραμένουν το αφεντικό της σειράς. Δεν θα είναι εύκολα στην έδρα των Μονεγάσκων, ο φετινός Ολυμπιακός όμως έχει αποδείξει ότι δεν μασάει. Αρκεί να ξεχάσει γρήγορα το χθεσινό παιχνίδι (στραβό από κάθε άποψη, όπου τίποτα δεν πήγε καλά), να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή του και να πάει καμικάζι στο Πριγκιπάτο!