Βεζένκοφ: «Αν μας νικήσουν σε τρία σερί ματς αξίζουν να πάνε στο final 4»

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Μονακό και έχασε το πλεονέκτημα της έδρας με τον Σάσα Βεζένκοφ να τονίζει ότι αν οι Μονεγάσκοι είναι ικανοί να πάρουν τρία σερί ματς τότε αξίζουν να βρεθούν στο final 4.

Βεζένκοφ: «Αν μας νικήσουν σε τρία σερί ματς αξίζουν να πάνε στο final 4»

Στο πρώτο παιχνίδι ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα τη Μονακό, αλλά στο δεύτερο οι Μονεγάσκοι αντέδρασαν και επικράτησαν άνετα των Πειραιωτών στο ΣΕΦ κάνοντας το 1-1 στη σειρά. Ο Σάσα Βεζένκοφ στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του έχασε την αυτοσυγκέντρωση της, ενώ στη συνέχεια τόνισε πως αν μπορέσει η Μονακό να νικήσει τρεις συνεχόμενες φορές τον Ολυμπιακό τότε θα αξίζει να πάει στο final 4.

«Αρχίσαμε πολύ καλά και άμυνα επίθεση αλλά χάσαμε αυτοσυγκέντρωση δώσαμε κατοχές μας ξέφυγαν στο σκορ και μετά δεν μπορούσαμε να το γυρίσουμε, γιατί η Μονακό έπαιξε καλά στην επίθεση και σύμφωνα με το ταλέντο που διαθέτει. Ετσι είναι ο αθλητισμός. Αν η Μονακό είναι τόσο καλή και μας νικήσει σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια, ας προκριθεί δίκαια στο final 4», τόνισε ο Βεζένκοφ.

Όσον αφορά στο τι πρέπει να κάνει η ομάδα του Πειραιά για να πάρει πίσω τη νίκη που έχασε είπε: «Πρέπει να βελτιώσουμε τη άμυνα, να παίξουμε για 40 λεπτά με πειθαρχία και όχι όπως σήμερα, έχοντας καλές αποστάσεις και σε συνδυασμό με καλύτερες επιθετικές επιλογές, εννοείται ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Δώσαμε δικαιώματα στην Μονακό. Δεν έχει έδρα της Μακάμπι ή άλλης ομάδας, αλλά παίζει καλά εκεί», σχολίασε ο άσος του Ολυμπιακού και κατέληξε: «Έχω και έχουμε πίστη ότι θα νικήσουμε στον τρίτο αγώνα».