Ουίλιαμς: «Είδαμε τα λάθη που κάναμε, θέλουμε το «break» στο δεύτερο ματς»

Ο Ντέρικ Ουίλιαμς αναφέρθηκε στο δεύτερο ματς κόντρα στη Ρεάλ και επεσήμανε το πως πρέπει να λειτουργήσει η Μακάμπι για να φτάσει στη νίκη. 

Ουίλιαμς: «Είδαμε τα λάθη που κάναμε, θέλουμε το «break» στο δεύτερο ματς»

Ο έμπειρος φόργουορντ της Μακάμπι, Ντέρικ Ουίλιαμς, αναφέρθηκε στον τρόπο που πρέπει να λειτουργήσει η ομάδα του για να πάρει το «διπλό» μέσα στη Μαδρίτη: «Είναι καλή ομάδα και νομίζω ότι ξεκίνησαν το παιχνίδι με ένταση και πέτυχαν μερικά σουτ. Έφτασαν 16 τρίποντα, οπότε στο τέλος της ημέρας, θα είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις παιχνίδια όταν παρατήσεις τόσα τρία.

Παρακολουθήσαμε το βίντεο και είδαμε τα λάθη που κάναμε. Η έντασή μας, αυτό είναι το κύριο πράγμα, όχι απαραίτητα για το τι κάνουν. Μόνο η έντασή μας, η εστίασή μας. Αυτό είναι που θα μας κρατήσει στο παιχνίδι και πιθανόν να είμαστε μπροστά.


Σε τελική ανάλυση δεν είναι μια σειρά ενός παιχνιδιού. Είναι μια σειρά πέντε αγώνων και η αυτοπεποίθησή μου δεν είναι καθόλου χαμηλότερη από ό,τι πριν φτάσουμε εδώ. Αυτό είναι ένα παιχνίδι με ρίσκα και αστοχίες και θέλουμε να κερδίσουμε περισσότερα από όσα χάνουμε.

Το 2ο παιχνίδι έρχεται και θέλουμε να πάρουμε μια νίκη. Αυτό είναι το κύριο πράγμα, απλά να κερδίσουμε. Δεν ανησυχώ πραγματικά για τα μεμονωμένα στατιστικά, αν έχουμε μία νίκη φεύγοντας από δω θα είμαστε εντάξει».