Ομπράντοβιτς: «Ο Ολυμπιακός παίζει στο όριο του φάουλ, οι διαιτητές προσαρμόζονται σε αυτό»

Τι δήλωσε ο Σάσα Ομπράντοβιτς ενόψει του Game 2 Ολυμπιακού και Μονακό (22/4, 19:00) για τα playoffs της EuroLeague.

Ομπράντοβιτς: «Ο Ολυμπιακός παίζει στο όριο του φάουλ, οι διαιτητές προσαρμόζονται σε αυτό»

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μονακό το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής (22/4, 19:00) για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς για τα playoffs της EuroLeague, ενώ προηγείται 1-0 από τη Μ. Τετάρτη. Ο προπονητής των Μονεγάσκων δήλωσε χαρακτηριστικά πριν την κρίσιμη αναμέτρηση:

«Ήταν ορατό στο πρώτο ματς πόσο δύσκολο είναι να παίξεις σε αυτό το γήπεδο. Ο Ολυμπιακός παίζει στο όριο του φάουλ και οι διαιτητές προσαρμόζονται σε αυτό που τους αρέσει να παίζουν. Πρέπει όμως να προσαρμοστούμε, να μείνουμε ήρεμοι και να κάνουμε αυτά που κάνουμε συνήθως».

Στη συνέχεια, ο τεχνικός των Μονεγάσκων τόνισε: «Με την επιθετικότητα που βγάζει ο Ολυμπιακός, πρέπει να παίξουμε το ίδιο δυνατά για να έχουμε ελπίδα. Πιστεύω ότι αυτό μας έλειψε στο πρώτο ματς. Δεν ήμασταν επιθετικοί. Ίσως η ατμόσφαιρα και η πίεση να ήταν μεγάλη για εμάς. Δεν είναι εύκολο να αλλάξουμε πολλά σε επίπεδο τακτικής, αλλά ελπίζω να μπούμε καλύτερα στο παρκέ».

Τέλος, Ομπράντοβιτς τόνισε: «Δεν πρέπει να αφήσουμε τίποτα να επηρεάσει την συγκέντρωσή μας κατά την διάρκεια του αγώνα, είτε αυτό είναι αντίπαλος, είτε κάποιος διαιτητής, είτε οι οπαδοί. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα».