Βεζένκοφ: «Περιμένω από τη Μονακό…ξύλο»

Ο άσος του Ολυμπιακού, Σάσα Βεζένκοφ είναι έτοιμος για…ξύλο από τη Μονακό στον δεύτερο αγώνα στο ΣΕΦ.

Βεζένκοφ: «Περιμένω από τη Μονακό…ξύλο»

Ο Σάσα Βεζένκοφ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς του Ολυμπιακού κόντρα στη Μονακό, τονίζοντας πως περιμένει από τους Γάλλους να ρίξουν…ξύλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του άσου των «ερυθρόλευκων»:

«Πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί, με μεγαλύτερη ενέργεια και πάθος, καλύτερα ειδικά στην επίθεση. Δεν πιστεύω ότι χθες παίξαμε ένα καλό παιχνίδι, αυτό που βγάλαμε στην άμυνα, το μπασκετικό ξύλο ήταν αυτό που μας έδωσε τη νίκη. Ξέρουμε ότι η Μονακό θα έρθει ακόμα πιο πεινασμένοι, ακόμα πιο προετοιμασμένη, έχει πάρει την κρυάδα του πρώτου παιχνιδιού οπότε ξέρει τι να περιμένει και πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι για να κερδίσουμε και το δεύτερο παιχνίδι».

Για την άμυνα του Ολυμπιακού: «Τα παιχνίδια των πλέι οφ είναι τελείως διαφορετικά παιχνίδια, όλοι ξέρουμε σχεδόν τα πάντα για την αντίπαλη ομάδα, οπότε περιμένω όπως εμείς ρίξαμε ξύλο έτσι και η Μονακό να κάνει το ίδιο. Είμαστε έτοιμοι, είναι διαφορετικό παιχνίδι και θέλουμε πολύ να κάνουμε το 2-0».

Για το αν περιμένει κάποια έκπληξη από τη Μονακό: «Οι εκπλήξεις μπορεί να είναι τα πρώτα λεπτά, κάποιο καινούριο play, κάποιο καινούριο τρικ, κάτι στην άμυνα, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό μπορεί από μόνο του να σου εξασφαλίσει τη νίκη, χρειάζονται αρκετά πράγματα. Να ελέγξουμε τον ρυθμό, να κατεβάσουμε χαμηλά τη Μονακό και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι στη επίθεση και έχουμε όλα τα εφόδια μαζί με τον κόσμο μας να κάνουμε το 2-0».

Για την εμπειρία του Πρίντεζη: «Το να έχεις τον Πρίντεζη στον πάγκο σε αυτό τον ρόλο είναι πολυτέλεια. Δεν χρειάζεται να πω εγώ για την αξία του. Όπως και τους Σλούκα και Παπανικολάου, που έχουν παίξει αυτά τα παιχνίδια και έχουν εμπειρία. Εμείς παίξαμε για πρώτη φορά και ήμασταν αγχωμένοι. Αλλά το να έχεις αυτούς τους τρεις παίκτες να σου μεταλαμπαδεύσουν την εμπειρία είναι σημαντικό και εμείς μαζί με το κόσμο μας με τα κόκκινα μπλουζάκια που έγινε τρεντ από χθες είμαι αισιόδοξος για το καλύτερο».