Μεσίνα για το break και τον τραυματισμό του Μέλι: «Δεν είναι καλά τα πράγματα»

Ο Ετόρε Μεσίνα αναφέρθηκε στην απογοητευτική εμφάνιση της Αρμάνι Μιλάνο, αλλά και στον τραυματισμό του Νικολό Μέλι. 

Μεσίνα για το break και τον τραυματισμό του Μέλι: «Δεν είναι καλά τα πράγματα»

H Aρμάνι Μιλάνο σπατάλησε το αβαντάζ της έδρας, καθώς γνώρισε την ήττα στην Ιταλία από την Εφές. Ο απογοητευμένος Ετόρε Μεσίνα δήλωσε τα εξής: «Δεν κάναμε όλοι καλό ματς. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κατηγορούμε τον Ροντρίγκεθ ή τον Ντιλέινι, πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι και να αποδεχτούμε ο ένας τον άλλον, ακόμα κι αν παίξουμε ένα αρνητικό παιχνίδι.

Δεν νομίζω ότι είναι σωστό και δεν είναι τι πρέπει να κάνουμε αυτή τη στιγμή από ομαδική άποψη. Όταν χάνεις έναν τέτοιο αγώνα, πρέπει να κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη, τον προπονητή, το επιτελείο και τους παίκτες».

Για το δεύτερο παιχνίδι: «Πρέπει να φροντίσουμε να βοηθήσουμε την ομάδα να βρει πλεονεκτήματα στην επίθεση, να δημιουργήσει φάσεις. Όταν αποτυγχάνουμε είναι πρόβλημα. Είναι μικρά πράγματα, ένα μπλοκ ή ένα πέρασμα γίνεται καλύτερα, μια αλλαγή ταχύτητας. Κάθε τόσο κολλάμε και δεν τα κάνουμε καλά. Σκόραραν σχεδόν 19 πόντους κατά μέσο όρο σε σύγκριση με το συνηθισμένο, αλλά αν σκοράρεις 48 είναι λίγο χάος».

Για τον Μέλι: «Στο τέλος είχαμε τον τραυματισμό του Μέλι, που θα αξιολογηθεί αύριο, αλλά δεν φαίνεται να είναι καλά. Είναι ένα μυϊκό πρόβλημα στην γάμπα».