Ομπράντοβιτς: «Η μεγαλύτερη απειλή είναι οι οπαδοί του Ολυμπιακού»

Ο προπονητής της Μονακό Σάσα Ομπράντοβιτς μίλησε για την δύναμη της έδρας του Ολυμπιακού, αλλά και τις δυσκολίες που έχουν οι αναμετρήσεις στα play off

Ομπράντοβιτς: «Η μεγαλύτερη απειλή είναι οι οπαδοί του Ολυμπιακού»

Η Μονακό αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ αύριο βράδυ (20/7) στον πρώτο αγώνα για τα play off της EuroLeague και άπαντες στην γαλλική ομάδα γνωρίζουν πολύ καλά πως η ατμόσφαιρα θα είναι «καυτή».

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς σε δηλώσεις του εκθείασε τον κόσμο του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως είναι ο έκτος παίκτης της ομάδας και η μεγαλύτερη απειλή για τη Μονακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της γαλλικής ομάδας:

«Είναι απίστευτα σκληροί στην έδρα τους, αλλά όχι τόσο μακριά από αυτή. Αν δεν κάνω λάθος έχουν χάσει μόνο από τον Ερυθρό Αστέρα και τον Παναθηναϊκό εντός έδρας. Μια ομάδα που κυριαρχεί εντός έδρας και φτάνει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της EuroLeague σημαίνει ότι έκανε μια απίστευτη σεζόν. Ελπίζουμε να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος».

Για τους «παίκτες-κλειδιά» του Ολυμπιακού: «Υπάρχουν παίκτες όπως ο Σλούκας, ο Πρίντεζης και ο Παπανικολάου που έχουν γνωστή ποιότητα και εμπειρία. Από την άλλη, υπάρχουν και νέα πρόσωπα όπως ο Ντόρσεϊ, ο MακΚίσικ και ο Φαλ, αλλά η μεγαλύτερη απειλή είναι οι οπαδοί, ο έκτος παίκτης τους».

Για τον στόχο της Μονακό: «Πρέπει να είσαι πάντα πεινασμένος και να έχεις μεγάλους στόχους. Πιστεύω ότι πάνω από όλα δείξαμε ότι ανήκουμε εδώ στα play off και ακόμη και με τις ρωσικές ομάδες, αν επιτρεπόταν να παίξουν, θα ήμασταν εδώ. Πρέπει να μείνεις πεινασμένος και νομίζω ότι αυτό είναι πάντα το κλειδί».

Για τον Γιώργο Μπαρτζώκα: «Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον προπονητή Μπαρτζώκα, έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι πολλές φορές στη Ρωσία, είμαι σίγουρος ότι μπορεί να προετοιμάσει κάποια νέα πράγματα, αλλά σε αυτό το σημείο, δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια για κάτι τέτοιο.

Στο τέλος, αυτό που θα έχει μεγαλύτερη σημασία είναι ποιος θα είναι πιο επιθετικός και με περισσότερη ενέργεια».