Θύρα 7: «Οι αγώνες με τη Μονακό δεν θα είναι πάρτι αλλά μάχες»

Η Θύρα 7 με ανακοίνωσή της στέλνει μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού ενόψει της έναρξης των playoffs της EuroLeague και των αναμετρήσεων με τη Μονακό

Θύρα 7: «Οι αγώνες με τη Μονακό δεν θα είναι πάρτι αλλά μάχες»

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού ξεκαθαρίζουν πως τα ματς με τη Μονακό δεν θα είναι «πάρτι» στο ΣΕΦ αλλά «μάχες» με στόχο την πρόκριση στο Final-4 του Βελιγραδίου.

«Η ομάδα μπάσκετ μετά την καταπληκτική χρονιά της σε Ελλάδα και Ευρώπη, είναι ένα βήμα από την πρόκριση στο φάιναλ φορ του Βελιγραδίου!

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ της απόφασης για ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ της σαπίλας που κυβερνούσε το Ελληνικό μπάσκετ, που πήραν οι πρόεδροι Κύριοι Αγγελόπουλοι μαζί με την ΘΥΡΑ 7,έχει γίνει πλέον αντιληπτή από όλο τον φίλαθλο κόσμο!

Οι αγώνες με την Μονακό ΔΕΝ θα είναι πάρτι αλλά ΜΑΧΕΣ, στις οποίες πρέπει να ΣΤΑΘΟΥΜΕ δίπλα στην ομάδα μας και να παλέψουμε φάση φάση για την πρόκριση!

Το ΣΕΦ από την δεκαετία του '90 και τις μεγάλες προκρίσεις στα φάιναλ φορ του Τελ Αβίβ, της Σαραγόσα και της Ρώμης ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ την δεκαετία που πέρασε και μας οδήγησε στην κορυφή της Ευρώπης και πάλι, ήταν πάντα έδρα ΦΟΒΗΤΡΟ!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ οι δυναμίτες, τα καπνογόνα και τα λέιζερ!

Όλα όσα θα φέρουν τιμωρία της έδρας μας και κλείσιμο αυτής!

Γεμίζουμε το γήπεδο και στα δύο παιχνίδια μετά το sold out της Μ. Τετάρτης, να εξαντλήσουμε τα εισιτήρια και για τον αγώνα της Μ. Παρασκευής».