Παπανικολάου: «Να δείξουμε στη Μονακό ότι δεν έχει καμία ελπίδα για τη νίκη»

Ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου έδωσε το σύνθημα ενόψει Μονακό (20/4, 21.00) και του πρώτου αγώνα. «Όλοι στα κόκκινα, σαν μια γροθιά», ανέφερε μεταξύ άλλων. 

Παπανικολάου: «Να δείξουμε στη Μονακό ότι δεν έχει καμία ελπίδα για τη νίκη»

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για την πρώτη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με αντίπαλο τη Μονακό στο ΣΕΦ.

«Αρχικά πρέπει να δείξουμε τη θέληση και την αποφασιστικότητα για να πάρουμε τη νίκη. Να δείξουμε ότι δεν έχει καμία ελπίδα για τη νίκη, πως εμείς έχουμε το πάνω χέρι και θα κρίνουμε τη σειρά. Δεν υπάρχουν πολλά μυστικά χαρτιά για τους προπονητές. Θέληση, αποφασιστικότητα και η πνευματική ετοιμότητα θα είναι τα “κλειδιά” για την επικράτηση», είπε ο Κώστας Παπανικολάου.

Για τον Μάικ Τζέιμς: «Είναι μια ομάδα με επιθετικό ταλέντο, δεν είναι μόνο ο Τζέιμς. Είναι ένας χαρισματικός παίκτης, αλλά δεν πρέπει να αφήνεις τους άλλους εκτός. Η Μονακό βρίσκεται δίκαια εδώ. Θα χρειαστεί ομαδική προσπάθεια και ο κάθε παίκτης να κάνει αυτό που του ζητηθεί από τον προπονητή, ώστε να κλείσουμε όλα τα ατού τους».

Στο «μπασκετικό» ξύλο αυτών των ματς: «Θεωρώ ότι η εικόνα μας σε προηγούμενα ματς μπορεί να δείξει το παρελθόν μας, καθώς όσες φορές το έχουμε πραγματοποιήσει, κάνουμε τη… δουλειά μας πιο εύκολη. Όπως αντίστοιχα όταν δεν το έχουμε κάνει (π.χ. με Μονακό), δεν περάσαμε όμορφα βράδια»

Για το γεμάτο ΣΕΦ: «Όλοι στα κόκκινα, σα μια γροθιά να σπρώξουμε την ομάδα στο Final-4».