Ολυμπιακός: Ανυπομονεί για τις «μάχες» με τη Μονακό!

Ο Ολυμπιακός έτοιμος για τις μεγάλες «μάχες» με τη Μονακό στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας

Ολυμπιακός: Ανυπομονεί για τις «μάχες» με τη Μονακό!

Στον Ολυμπιακό μετρούν αντίστροφα για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας! Οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν για πρώτη φορά μετά το 2018 και ανυπομονούν για τις μάχες με τη Μονακό, όπου θα κριθεί η πρόκριση στο φάιναλ φορ του Βελιγραδίου!

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει το ταμπελάκι του 2ου της κανονικής περιόδου και η Μονακό της 7ης, αλλά αυτό δεν σημαίνει το παραμικρό και όλα θα κριθούν στο παρκέ. Οι Μονεγάσκοι στην παρθενική τους εμφάνιση στα πλέι οφ κατάφεραν να φτάσουν μέχρι εδώ και θέλουν να κάνουν άλλη μια υπέρβαση.

Ο Ολυμπιακός καλείται να αξιοποιήσει τον παράγοντα-έδρα. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα με αρκετό ιδρώτα μπόρεσαν να εξασφαλίσουν το πλεονέκτημα και τώρα είναι στο χέρι τους να μην πάει στράφι. Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα είναι φυσικά εκεί. Εξαφάνισε τα εισιτήρια της πρώτης αναμέτρησης και λίγα έχουν απομείνει για το δεύτερο παιχνίδι μολονότι Μ. Παρασκευή.

Αγωνιστικά, οι μηχανές είναι στο φουλ και ο Μπαρτζώκας με τους συνεργάτες του έχουν επικεντρωθεί στο κομμάτι της τακτικής. Ο Ολυμπιακός φέτος μπορεί να πετάει …φωτιές στην επίθεση, αλλά το ίδιο κάνει και η Μονακό (έχει μάλιστα μεγαλύτερο μέσο όρο πόντων), οπότε οι Πειραιώτες πρέπει να βασιστούν στην άμυνά τους και να εξολοθρεύσουν τα ατού των Μονεγάσκων, προεξάρχοντος του Μάικ Τζέιμς.

Το ευχάριστο είναι ότι προβλήματα δεν υπάρχουν στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού και όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι για τις μεγάλες μάχες με τη Μονακό.

Το πρώτο παιχνίδι την Τετάρτη στο ΣΕΦ στις 21.00!