Φενέρμπαχτσε για Ιτούδη εφόσον η ΤΣΣΚΑ δεν παίξει του χρόνου στην EuroLeague

Οι Τούρκοι αναφέρουν πως στο ενδεχόμενο που η ΤΣΣΚΑ δεν συμμετάσχει τη νέα σεζόν στην EuroLeague, η Φενέρμπαχτσε θα επιδιώξει να τον κάνει δικό της. 

Φενέρμπαχτσε για Ιτούδη εφόσον η ΤΣΣΚΑ δεν παίξει του χρόνου στην EuroLeague

Η Φενέρμπαχτσε πραγματοποίησε φέτος μία αποτυχημένη σεζόν. Παρά το γεγονός πως είχε στο ρόστερ της εξαιρετικούς παίκτες (Ντε Κολό, Βέσελι, Γκούντουριτς, Χένρι, Μπούκερ, Πολονάρα), διαθέτοντας υψηλό μπάτζετ, τερμάτισε μόλις στην 12η θέση της κατάταξης με ρεκόρ 10-18. Η αποχώρηση του Σάσα Τζόρτζεβιτς το καλοκαίρι θεωρείται δεδομένη.

Η Φενέρμπαχτσε λοιπόν ψάχνει τον επόμενο προπονητή της ώστε να επαναφέρει την ομάδα στις επιτυχίες και στις διακρίσεις. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία, πρώτο φαβορί είναι ο Δημήτρης Ιτούδης! Συγκεκριμένα, αναφέρουν πως στο ενδεχόμενο που η ΤΣΣΚΑ Μόσχας μείνει εκτός EuroLeague, ο Έλληνας κόουτς θα αποχωρήσει από τη Ρωσία και η Φενέρ θα κινηθεί να τον φέρει στην Πόλη.

Στο σενάριο, πάντως, που η ΤΣΣΚΑ παραμείνει στην EuroLeague και ο Δημήτρης Ιτούδης στη θέση του, τότε η Φενέρμπαχτσε θα στραφεί στην περίπτωση του Αντρέα Τρινκιέρι.